ÇİFT SİLİNDİR MOTOR YAPMAK
Reklamlar
-
Elimde 250cc CG var en son cbr 125 in eline verdim sonra karar aldım motorumu çift silindir yapmam lazım youtubede çift silindir cg filan gördüm +1 motor ve baska parça lazım oluyomu beyler bilenler yazarsa sevinirim
Reklamlar
-
250 cc motorla 125 cc motorun "eline vermek" zor olmuştur
-
Yeni bir rossi doğuyor.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Eline verince,eline ne geçti peki?
-
Kardeşim anahtarına yarışıyoruz
-
Yapılır ama çok zor işler bunlar. Bu konularda baya bilgili olman lazım ve nazının geçtiği ustalığı çok iyi olan bi tornacı lazım.
-
Uğur adlı üyeden alıntı
Eline verince,eline ne geçti peki?
Elindekini avucundakini başkasının eline verince ne olacak?
Ellerim bomboş yüreğimde bir sızı ateşe atılmış bir demiir gibiii koor haaalaaa... Demiştir kesin... ;)
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Çıkar da gölgesinde serinleyelim reyiz
-
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Elindekini avucundakini başkasının eline verince ne olacak?
Ellerim bomboş yüreğimde bir sızı ateşe atılmış bir demiir gibiii koor haaalaaa... Demiştir kesin... ;)
Sayenizde şarkının son satırını yanlış bildiğimi öğrendim. Teşekkürler abi.
-
hani senin motor 200 km deydi ne ara 250 cc yaptın canım benim :D
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Çıkar da gölgesinde serinleyelim reyiz
++++++++++:D
-
Aslında çift silindir de birkaç ay sonra sıkabilir. Hazır tesis var imkan var, bence yapmışken 4 silindirli yapmak gerek.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Aslında çift silindir de birkaç ay sonra sıkabilir. Hazır tesis var imkan var, bence yapmışken 4 silindirli yapmak gerek.
hatta sıralı 4 herkeste var V4 yapılmalı sıvı soğutma 2 zamanlı olursa tadından yenmez
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
Bi tek benmi turgetsonmu bu diye dusunuyorum ?
-
Mertcan39 adlı üyeden alıntı
hatta sıralı 4 herkeste var V4 yapılmalı sıvı soğutma 2 zamanlı olursa tadından yenmez
Üstat güzel düşünmüşsün de o güçlü motor stok disk freniyle duramaz. Acaba ön tekerde sol tarafa da bir disk daha ilave attırsak mı ne dersin?
-
Onun yerine frenleri, egzozu falan sök ağırlık yapmasın bak daha hızlı gider.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Üstat güzel düşünmüşsün de o güçlü motor stok disk freniyle duramaz. Acaba ön tekerde sol tarafa da bir disk daha ilave attırsak mı ne dersin?
haşa disk nedir moblet kampanası dururken
Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...
-
[CG] adlı üyeden alıntı
Elimde 250cc CG var en son cbr 125 in eline verdim sonra karar aldım motorumu çift silindir yapmam lazım youtubede çift silindir cg filan gördüm +1 motor ve baska parça lazım oluyomu beyler bilenler yazarsa sevinirim
Sen ne yap biliyor musun? Bence git 3 tane mobilet silindiri tak. Eğer hepsi 50'lik olursa 400lük eder birde 70'likleri var. Şaka şaka :DD
-
Yerçekimsiz ortamda çilek yiyeyim ama muz gibi gelsin
-
Çift silindirli bi motor olabilirsin mesela.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)