Motorunu nasıl yıkıyorsun?
Reklamlar
-
yağmurda sürmüyorum ıslanmıyorda çamurda olmadığından dolayı 3 ayda 1 suyla yıkıyorum desem yeridir.ayda 2 3 kere motul temizlik ürünleri cila vs gibi ürünler kullanıyorum.motor yıkamacısına götürdüm adam yıkamam diyor o kadar temiz yani.benzinlikteki 1 tllik köpüklerden kullanmayın boya ve plastik aksamın içinden geçiyor resmen ne arabada nede motorda kullanmayın.ancak cross yapmışsındır ciddi derecedeki kirlenmelerde
çamur vs akıtmasına yardımcı olması için kullanın.siyah pulsarım varken haftada 2 kez siliyordum ayda 1 kerede suyla cila ile temizliğe giriyordum.şimdi beyaz r25 var makina nasıl oluyorsa oluyor kesinlikle kirlenmiyor.ne renk motorunuz olduğu temizlik olayına baya etki ediyor
Reklamlar
-
Yıkamak mı arabamı bile 9 ayda 5 kere yıkadım(Sadece su tuttum) arkadaşlarım hepsi şikayetçiydi binerken.
Motorumu oturağını siler geçerim.Huy 7sinde neyse 70inde de odur.
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Olabildiğince az su harcamaya özen gösterin su kaynaklarımız kısıtlı :/
Adamsın, bizim millet 1 lira verdi diye tabancadan su kesilene kadar yıkayacak onu gerekirse yere vuracak suyu.
-
Ben de yıkamıyorum. Abuk subuk bi sürü yeri var aletin su girmemesi gereken. Yukarıdan yağmur neyse de yandan tazikli su tehlikeli. Camsille siliyorum yapışan böcek sayısı görünür hale geldiği zaman
-
Bazen benzinlikte çoğu zaman garajda yıkıyorum sampuan ,gazyağı ,zincir yağı falan filan işte uğraşması zevk veriyor :D
-
Bir aydır yıkamıyorum, çünkü tam 17 gündür kırık bilek yüzünden binemiyorum ona, hele şu eldeki alçı bir çıksın, hamama götürecem onu.
-
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Bir aydır yıkamıyorum, çünkü tam 17 gündür kırık bilek yüzünden binemiyorum ona, hele şu eldeki alçı bir çıksın, hamama götürecem onu.
En kötüsü bu işte geçmiş olsun
-
4.kattan 15L su bidonunu 4 veya 5 kez doldurup ine çıka yıkıyorum.sık motor yıkamam.uzun yoldan gelince şayet kafa karenajını ıslak bezle silip kurularım.ilk cümlemde yazdığım hadise geçen yaz meydana gelmişti :D . başka da yıkamadım.Asla ve kat'a petrollerde ki basınçlı zımbırtıyla yıkamadım yıkamam da.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)