Yağmurlu havada uzun süre kullanacaksanız "yağmur kaydırıcı sprey" leri tavsiye edebilirim. WÜRT' ün bu maksatla üretilmiş olan ürünü kalitesi de fiyatı da iyi bir ürün. Otomobil camı için tasarlanmış bu ürün kask vizöründe de sorunsuz iş görüyor, su damlacıkları vizörden hızlıca kayıp gidiyor.
https://urun.n11.com/cam-temizleyici...B&gclsrc=aw.ds
Eğer evde kaportaya uygulanan ciladan varsa onu da vizörde kullanabilirsiniz, yaklaşık olarak aynı etkiyi yapacaktır. Arai gibi bir marka testler sonrası yeterli görmemiş olsaydı çene kısmını kolaylıkla büyütebilir veya kalınlaştırabilirdi. O konuda dünya lideri markalardan birine güvenebileceğimizi ümit ediyorum. Güneş gözlüğü kullanmak zorunda kalırsanız bunun da sakıncaları olacak, bende gözlük kullanıyorum (numaralı) ve bir kazada çerçevenin kırılıp kafama veya gözüme girmeyeceğinin hiçbir garantisi yok malesef. %100 kırılmaz cam kullanabiliyorum ama kırılmaz çerçeve henüz yapılmadı
Güneşi karşınıza alarak sürmek zorunda olduğunuz saatlerde kullanıyorsanız bunu da göz önünde bulundurun lütfen. Sırf bu yüzden lens kullanmayı düşünmeye başladım