nazar değmiştir yeni olduğu için. Bi horoz kes. Sonra kesin girer kesiciye.
nazar değmiştir yeni olduğu için. Bi horoz kes. Sonra kesin girer kesiciye.
Gazı verince motor 20 bin'e uzamiyosa kesiciye gerek yoktur zaten. Çünkü kendiliğinden nefesi kesiliyor motorun![]()
Cruiserlarda falan da olmaz genelde. Yüksek devirde yüksek güç üreten motorlarda olur.
Bende sadece enjeksiyonlularda oluyor zannetmiştim, ama değilmiş.
Gel gelelim günümüzdeki kesicilerin hemen hemen hepsi ateşlemeyi değil, direk benzini keserek çalışıyormuş. Tabi karburatörlü araçlarda benzini kesmek mümkün değil, onun için ateşlemeyle oynanıyor. Onda da sorun, ateşleme kesildiğinde bile hâlâ benzin kullanılması, dahası benzinin ekzosta yanıp patlayıp sorun çıkarması.
Bir de ateşlemenin zamanlamasıyla oynayan sistemler varmış, ama kalburüstü her sistemde enjeksiyon kullanıldığı için artık kullanılıyormuş.
Wikipedia sağolsun.
Soru saçma ama sayesinde bişeyler öğrendim.
Özenle kullanılmış, hiç devir kesiciye sokulmamıştır![]()
Akuden silindir basina giden turgetson kablosu cikmistir. Onu yerlestirince devri kesmeye baslar.
11 000 de biraz daha ısrar edersen kesiciyi bilmemde epey birşey keser o motosiklet.
Yazık ediyorsun parana, zamana, kendine.
Kudretsiz beyinler, zayıf gözler gerçeği kolayca göremezler. M.KEMAL ATATÜRK.
Tam olarak nerde bu turgetson kablosu?
Dostum seninki bu şekilde tamamen kesiciye girer , yani sesi bir kesilir tam kesilir☺
Fazla zorlama ciğeri ne ki o makinanın canını çıkartmaya çalışıyorsun herhalde. Daha rodajdasın bu tarz konulara dikkat et sıkıntı yaşarsın👍
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)