Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorsiklet Taşıma Römorku

REKLAM ALANI
    wiseguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha TDM850
    Selam,

2 adet motoru aynı anda sürerek götüremeyeceğim için geçici bir süre motorsiklet taşıma römorkuna ihtiyacım var. Acaba nereden kiralayabilirim ? (arabamda çeki demirim var)

Bilgisi olan var mı acaba ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Ben kızıltopraktaki motorculara sormuştum kiralabilirmiyiz diye, 1 haftalık kirası için , römork fiyatına yakın bişey istediler. Yapabileceğin şey sahibinden den alıp kullanıp yeniden satmak bence.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Bauhaus ta normal römorklar var.Bunlara rampa yapıp taşıyabilirsiniz.Hem başka işlerinizi de görür.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Sedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bws50
    bir marangoz yada demir ustasıyla konuşup çok uygun fiyatlara yapabilirsin.. hemde hiç olmazsa kendinin oLur istediğin gibi oLur

zagortenay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZX-6
    ,diğer motora şöför tutsan daha ucuza mal olur.

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    özellikle deniz kenarı yerlerde 5-6 metrelik tekne ve sandalları taşımak amacı ile kullanılan remorklar var ...bu bölgelerde ki hurdalıklarda bu tip römorkörleri çok ucuz hurda fiyatına bulmak mümkün ...benden hatırlatması 2 kaynakla her türlü motosikleti taşıyabileceğin bir hale gelir hatta birden fazla motor bile taşıyabilir
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Unutmayınız,bu römorklar için proje ve ruhsat gerekir.Yeni bir proje çizmek ucuza mal olmayacaktır,bilginize.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    evet böyle sanayide yapılacak römorka güvenilmez, projesi yapılmış bu işle uğraşan firmaların ürettiği römorklardan almak lazım. Birşeyler ters gittiğinde yanlızca römorka değil kullanılan araç ta zarar görebilir.

Biz tekne için römorku sanayide yaptırdık (projeli bi römorku) . Hem orjinalinden pahalıya geldi, hemde orası burası paslandı , düzgün çalışmadı.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    Honda Beat
    www.cektasi.com buraya bakınız. Ben elemanla görüştüm. Çeki demirini yapıyolar. Romorku veriyolar. Ayrıca motosiklet kiti diye bişiy daha var. Proje ve ruhsat herseyi hallediyolar. Her şey dahil 3 milyar gibi paraya geliyor. 750 kiloya kadar herşeyi taşıyabiliyorsunuz. üstü için eksta işlemler var. Bilginize.

daha detaylı link buldum.

http://www.cektasi.com/urundetay.php?pid=13

wiseguy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha TDM850
    Alıntı Odyessa adlı üyeden alıntı
    www.cektasi.com buraya bakınız. Ben elemanla görüştüm. Çeki demirini yapıyolar. Romorku veriyolar. Ayrıca motosiklet kiti diye bişiy daha var. Proje ve ruhsat herseyi hallediyolar. Her şey dahil 3 milyar gibi paraya geliyor. 750 kiloya kadar herşeyi taşıyabiliyorsunuz. üstü için eksta işlemler var. Bilginize.

daha detaylı link buldum.

http://www.cektasi.com/urundetay.php?pid=13

Evet, anlaşılan iş başa düşüyor. Çok teşekkürler bilgileriniz için.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler