yeni torba yasa içeriğindeki motosiklet mtv vergisi
Reklamlar
-
aşağıdaki ifade yeni torba teklifinde yer alıyormuş
Elektrik motorlu otomobil, kaptıkaçtı, arazi taşıtları ve benzerlerinin, panelvanların ve motosikletlerin, daha düşük olarak, diğer taşıtlar için uygulanmakta olan motorlu taşıtlar vergisi tarifesinin % 25'i oranında vergilendirilmesi sağlanmaktadır. (Madde 17-21)
iyi bir şey sanırım .
ya da nedir ?
Reklamlar
-
'Sinegin' diyor, 'kanadi vardi'.
Kulaginin arkasina olurum Turkiye'm.
-
Pozisyon alın diyorlar gibi
-
İki olasılık var. Ya direkt geçirecekler, ya da bununla iyi bir şey yapıyor gibi gözüküp başka yerden geçirecekler.
-
Elektrikli bisikletlere MTV kitleyeceğiz diyor her halde.
Bu arada The DUDE sırf senin yüzünden filmi seyrettim saat sabahın 4 ü olmuştu yattığımda 6da kalkıp işe geldim.
Uykusuz bıraktın beni Ne halıymış kardeşim.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Uykusuz bıraktın beni
Ne halıymış kardeşim.
Öyle deme.Odayı dolu gösteriyordu.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
Elektrikli ve titreşimli lüks ve ekonomik şemsiye modellerine yol açıyorlar. Yeni model şemsiyelerimiz olacak heyyoooo
-
"Elektrik motorlu otomobil, kaptıkaçtı, arazi taşıtları ve benzerlerinin, panelvanların ve motosikletlerin, daha düşük olarak, diğer taşıtlar için uygulanmakta olan motorlu taşıtlar vergisi tarifesinin % 25'i oranında vergilendirilmesi sağlanmaktadır."
telefondan edebiyat hocası yazmış olabilir
çözemedim(tedbir alıyorum)
-
Moderatör
Torba yasa değil erkeklik torbası oldu artık iyice başımıza.
-
bunlar bize elektrik mi vermeyi düşünüyor yoksa da şimdiden yolunu yapıyorlar..
-
Anlayan kimse yokmu açıklama yapsın birisi
-
Anladığımız kadarıyla arabalara uygulanan mtv nin %25 i olacakmış motosikletlerin vergisi (yanı iyi bir şey sanırım)
-
diğer taşıtların vergi fiyatının sadece %25' i uygulanacak galiba
-
Normalde yüzde kaçı ki? 2014 te motoru yeni alınca 120₺ yıllık vergisi vardı 250cc. O aralar 1.6 motor sıfır bi arabanın vergisi 900₺ idi
-
Her halukarda para alacaklar. ..
-
Elektrik motoru olan
-otomobil
-motosiklet
-panelvan vs.
bunların vergileri diğer motorlu taşıtların motorlu taşıtlar vergisinin %25i olacakmış. Yazılan yazı bunu anlatıyor.
Yani içten yanmalı motorlara sahip olanları etkilemiyor.
-
elektrik motorlu taşıtları mtv ye alıştırma
akaryakıtçılardan da torbaya itiraz gelmiş
torba biraz büyük, sanırım
-
Devlet azaltmaz. Bence kelime oyunu yapıp %25 daha itelicekler. (şahsi düşüncem)
-
-
Elektirikli motora vergi kitliyorlar 😁 bi an heyecanlandım ama uzun sürmedi. Elektiriğinizin a........
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)