İlk Kazam Hayırlı Olsun (Fotoğraflı)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
-
Geçmiş olsun neden vizorsüz gezdiğinizı anlamadım ama dalgınlıktır farkettıgınız anda köşeye gecmek durmak en makbulü.
Olur olur tuzu biberi dır düşmeler
-
EUOGLU adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun neden vizorsüz gezdiğinizı anlamadım ama dalgınlıktır farkettıgınız anda köşeye gecmek durmak en makbulü.
Olur olur tuzu biberi dır düşmeler
Herkese teşekkür ederim öncelikle. Vizörsüz gezmiyorum düşünde fırladı vizör yeride kırıldı. Fotoğraflarda vizörde var gri aynalı.
-
Huseyin9595 adlı üyeden alıntı
Herkese teşekkür ederim öncelikle. Vizörsüz gezmiyorum düşünde fırladı vizör yeride kırıldı. Fotoğraflarda vizörde var gri aynalı.
Kaskı polis savar olarak kullanıp vızor takmayanlar var kusura bakmayın merak etmiştim.
Ama vızor fırladı ıse düşünce, bıraz kask hakkında düşünmeniz gerekli bence
-
EUOGLU adlı üyeden alıntı
Kaskı polis savar olarak kullanıp vızor takmayanlar var kusura bakmayın merak etmiştim.
Ama vızor fırladı ıse düşünce, bıraz kask hakkında düşünmeniz gerekli bence
Rica ederim. Kaskın o yan tarafı bozuktu zaten garantiye götürecektim bugün yarın. Onun haricinde sıkıntı olmadı yere çok kötü çarptım en son kaldırıma çarpıp durdum ben beğendim performansını gerçekten bozuk olmasaydı vizör çıkmazdı diye düşünüyorum bu arada orjinal vizörüde değil o ondan da kaynaklı olabilir belki tam emin değilim.
-
Geçmiş olsun. İnşallah ilk ve tek kazanız olarak kalır.
-
Gecmis olsun,bunlar çıtır hasarlar..
Burada boşuna bağrinmiyoruz EKIPMAN..EKIPMAN..buradan ihmal eden kisilere uyari olsun.
-
Huseyin9595 adlı üyeden alıntı
Rica ederim. Kaskın o yan tarafı bozuktu zaten garantiye götürecektim bugün yarın. Onun haricinde sıkıntı olmadı yere çok kötü çarptım en son kaldırıma çarpıp durdum ben beğendim performansını gerçekten bozuk olmasaydı vizör çıkmazdı diye düşünüyorum bu arada orjinal vizörüde değil o ondan da kaynaklı olabilir belki tam emin değilim.
Bu kadarı ile kalır inşallah dahası olmaz ama kaskı yinede değiştirin eğer oradan bir daha darbe almayacağını garantı etmez ısenız.
Evet yan sanayıı vızorler pınlere tam oturmayabılıyor
-
O vizör her kazada fırlayabilir kardeşim. Bütün kasklarda mekanizmaı plastik , kendisi ise polikarbonat dan yapılır. Amacı ilk darbe de gözünüzü yere vurdugunuzda koruması , 2 . veya 3. darbede fırlama olasılığı var . Yani kaskın bir suçu yok...
-
-
Teşekkürler hepinize arkadaşlar umarım hiçbirimiz kaza yapmayız Allah korusun. Evet kesinlikle ekipman Dizliğimde olsaydı yara bere bile olmazdı.
-
Geçmiş olsun.
Pantolon olmasada Dizlik takmakta fayda olacağını resimle kanitladiniz.
Umarım bidaha kaza yaşamazsınız.
-
Büyük geçmiş olsun.
-
Çok geçmiş olsun. Ben de ilk kazamda aynı yerlerden hasar almıştım full ekipmanım olmasına rağmen direseğim ve tam da son fotoğraftaki gibi göbeğin o kısmı soyulmuştu. Sanırım düşme anında sıyrılıyor sağa sola kayıyor mont... O günden sonra montun fermuar aparatını pantolona diktirdim o şekilde kullanıyorum. Dizliksiz çıkmazdım zaten, o gün de dizliksiz çıksaydım muhtemelen iki dizim de paramparça olmuştu ama ekipman sayesinde yastığa düşmüş gibi oldum.
Her kaza hepimize bir ders. Kurtulabilirdin, evet hepimiz kurtulabilirdik ama o an öyle olmuyor işte, kafana takma. Canından önemli değil. Bundan sonra ilk iş bir dizlik ve bot!..
-
-
-
Büyük geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız.
Kaskınızı yenilemeyi ihmal etmeyin
-
çok geçmiş olsun tekstik mont giyen arkadaşlarda görür umarım bunu imkan oldukça deri kullanın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)