Arkadaşlar geçen hafta a2 sınavını geçmiştim dosyalar bugün imzadan geldi gittim aldım harcı yatırdım koştum trafik şubeye sıra tam bana geldi kimliğimi istediler verdim dediler senin tc kimliğin eski git önce tc kimliğini yenile sonra tekrar randevu al öyle gel dedim bana en azından geçici belge verin yok veremeyiz dediler ceza yermiyim böyle dedim çıkardı oradan kitapçığı 2.000.036 tile cezası var yersin dedi tamam dedim eve geldim kimliği yeniliyim bari önce dedim girdim sitesine randevu almaya çalışıyorum yarına bakıyorum dolu sonraki gün dolu ay sonuna kadar gittim dolu dedim belki sistem arızalıdır 199 nolu telefonu çevirdim randevu almak için dedim kimlik yeniliycem baktı randevu durumuna dedi bizi 2 ay sonra arayın 2 ay boyunca tamamen dolu çıldırmak üzereyim şuan ben kaç aydır bu ehliyeti bekliyorum 2 kere çevirmeye girdim korkudan çıkamıyorum doğru düzgün aylarca ehliyetmi bekliycem şimdi sınavı geçmiş olmama rağmen alıcam sertifikamı yanıma üzerinde yazıyo sınavı başarıyla geçtiniz diye çevirmeye girersem çıkarıp onu vericem ehliyet diye