Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

böyle rezillik olamaz..

REKLAM ALANI
    ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    Arkadaşlar geçen hafta a2 sınavını geçmiştim dosyalar bugün imzadan geldi gittim aldım harcı yatırdım koştum trafik şubeye sıra tam bana geldi kimliğimi istediler verdim dediler senin tc kimliğin eski git önce tc kimliğini yenile sonra tekrar randevu al öyle gel dedim bana en azından geçici belge verin yok veremeyiz dediler ceza yermiyim böyle dedim çıkardı oradan kitapçığı 2.000.036 tile cezası var yersin dedi tamam dedim eve geldim kimliği yeniliyim bari önce dedim girdim sitesine randevu almaya çalışıyorum yarına bakıyorum dolu sonraki gün dolu ay sonuna kadar gittim dolu dedim belki sistem arızalıdır 199 nolu telefonu çevirdim randevu almak için dedim kimlik yeniliycem baktı randevu durumuna dedi bizi 2 ay sonra arayın 2 ay boyunca tamamen dolu çıldırmak üzereyim şuan ben kaç aydır bu ehliyeti bekliyorum 2 kere çevirmeye girdim korkudan çıkamıyorum doğru düzgün aylarca ehliyetmi bekliycem şimdi sınavı geçmiş olmama rağmen alıcam sertifikamı yanıma üzerinde yazıyo sınavı başarıyla geçtiniz diye çevirmeye girersem çıkarıp onu vericem ehliyet diye

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Ya tam emin değilim ama öyle bir dava yok. Dur hemen arkadaşı arıyorum editleyeceğim.

Motosikleti
    Alıntı MSMorkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya tam emin değilim ama öyle bir dava yok. Dur hemen arkadaşı arıyorum editleyeceğim.
    hocam kursu aradım ilk defa duyduk böyle bişey dediler ama şubat 1 itibariyle böyle bir sisteme geçmiş olabilirler dedi kurs

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Alıntı ozan1991 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar geçen hafta a2 sınavını geçmiştim dosyalar bugün imzadan geldi gittim aldım harcı yatırdım koştum trafik şubeye sıra tam bana geldi kimliğimi istediler verdim dediler senin tc kimliğin eski git önce tc kimliğini yenile sonra tekrar randevu al öyle gel dedim bana en azından geçici belge verin yok veremeyiz dediler ceza yermiyim böyle dedim çıkardı oradan kitapçığı 2.000.036 tile cezası var yersin dedi tamam dedim eve geldim kimliği yeniliyim bari önce dedim girdim sitesine randevu almaya çalışıyorum yarına bakıyorum dolu sonraki gün dolu ay sonuna kadar gittim dolu dedim belki sistem arızalıdır 199 nolu telefonu çevirdim randevu almak için dedim kimlik yeniliycem baktı randevu durumuna dedi bizi 2 ay sonra arayın 2 ay boyunca tamamen dolu çıldırmak üzereyim şuan ben kaç aydır bu ehliyeti bekliyorum 2 kere çevirmeye girdim korkudan çıkamıyorum doğru düzgün aylarca ehliyetmi bekliycem şimdi sınavı geçmiş olmama rağmen alıcam sertifikamı yanıma üzerinde yazıyo sınavı başarıyla geçtiniz diye çevirmeye girersem çıkarıp onu vericem ehliyet diye
    hocam geçmiş olsun dosya geçersiz ceza yersiniz dikkatli olun
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Arkadaş eski kimlikle almış şimdi sordum. Eski derken fotoğrafın mı eski? Üzerinde TC no mu yok neden vermiyorlar? Kimliği geçersiz görme sebepleri nedir?

EDİT: 1 Hafta olmadı alalı.

Ben eski kimlikle aldım saçmaliyorlar ya , alalı 1 ay oldu.Ehliyet gelene kadar geçici bir ehliyet aldı belgesi verdiler.

Motosikleti
    Alıntı MSMorkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş eski kimlikle almış şimdi sordum. Eski derken fotoğrafın mı eski? Üzerinde TC no mu yok neden vermiyorlar? Kimliği geçersiz görme sebepleri nedir?

EDİT: 1 Hafta olmadı alalı.
    hocam parmak izine girdim adam baktı kimliği eski gördü 2006 dan önceyse güle güle dedi baktı aha öyle dedi vezneye gitti bu adamın kimliği 2006 dan önce niye alıyonuz dedi git kimliğini yenile gel dediler olay böyle

ashes35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R --> CBR 650F
    Bu hafta eski tip kimlikle aldım kimlik tipinden ziyade 10 senede bir yenilenmesi mi gerekiyor bu meretin onu bilemiyorum ?

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    hangi şehirde olduğun yazmıyor.
    büyükşehirde yaşamanın zorluğu. Çok sıkıştıysan, çevre ile veya ilçeye git kimlik almaya. (kimlikler yenilenmemişken, başka şehirden kimlik almıştım.)
    He bide yeni kimlikler kargoyla falan geliyor. Onu da bekleyeceksin her türlü.
    kimliğin eski olması normal. Ben 2011 de pasaporta başvurduğumda da adam git değiştir oğlum bu ne demişti benim 5.sınıftaki fotoğrafımı görünce.

Motosikleti
    Alıntı ashes35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu hafta eski tip kimlikle aldım kimlik tipinden ziyade 10 senede bir yenilenmesi mi gerekiyor bu meretin onu bilemiyorum ?
    adam banamı kıllık yaptı anlamadım ki mesaisi bitiyordu çıkmıştı ben gelince telefon açıp geri çağırdılar bana dedi geri döndüm o kadar yolu kimlikte bişey buluyım göndericem direk dedi ama art niyetli öyle bişey yapabiliceğinide sanmıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:00 ----------

Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangi şehirde olduğun yazmıyor.
    büyükşehirde yaşamanın zorluğu. Çok sıkıştıysan, çevre ile veya ilçeye git kimlik almaya. (kimlikler yenilenmemişken, başka şehirden kimlik almıştım.)
    He bide yeni kimlikler kargoyla falan geliyor. Onu da bekleyeceksin her türlü.
    kimliğin eski olması normal. Ben 2011 de pasaporta başvurduğumda da adam git değiştir oğlum bu ne demişti benim 5.sınıftaki fotoğrafımı görünce.
    istanbulda yaşıyorum hocam ama böyle birşey varsada kursların bilgisi olur dimi kursu aradım kimsenin haberi yok böyle bişeyden

Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Kimliğimi en son 2004 de 24 yaşındayken yenilemiştim. O zaman saçım vardı ve son 12 yıldır da kelim. 2010 B ehliyetimi aldım sorun olmadı.
    2015 te pasaport aldım. Memur bir ara kimliği yenile dedi. 2015 A2 aldım yine sorun olmadı. 2017 de tekrar pasaport aldım yine sorun olmadı.
    Kimlikteki resim ile şuan ki halim arasında dağlar kadar fark var. Bu biraz memurun inisiyatifinde olan bir şey. Bende randevu alıp değiştiremiyorum.

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Tipik bir memur hıyarlığı

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Orada yaşamamanız gereken bir sorun yaşamışa benziyorsunuz.

Başka bir trafik şubeden randevu alıp orada işleminizi yaptırabilirsiniz. Normal şartlarda sorun çıkmamalı.

Tekrar sorun çıkarsa ikametinizin veya iş yerinizin bulunduğu hükümet konağına gidip oradaki memurdan rica edin. Belki iki saat beklersiniz ancak size yardımcı olur kimliğinizi randevunuz olmasa da yenilerler, bir hafta on güne de kimliğiniz adresinize elden teslim edilir. Ancak tekrar ediyorum, normalde bu tip bir sorun yaşamamalıydınız, farklı bir emniyetten randevu alarak işleminizi yaptırabilirsiniz.

TC kimliğinizde resminiz ve Tc kimlik numaranız varsa sorun olmamalı.
    mavellen bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR 250 R --> CBR 650F
    Istanbul'da isen baska bir subeden al randevuyu memur bilerek ve isteyerek killik yapmis sana

Motosikleti
    başka şubeden randevu alıyım o zaman çünkü yeni kimlik için randevu alınmıyor hiçbir yerden hatta 2 şubeden randevu alıcam yarına şansımı deniyim

randevu sıra alırken öncelik kazandırıyo
    randevusuz sıra alırsan sona kalıyosun
    sıra alma saatinde şansını dene

Motosikleti
    Alıntı '-' adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öyle yapıcam internet üzerinden randevu aldım şimdi yarına yine aynı şeyi derlerse artık yapıcak bişey yok kimliği yeniliycez

Motosikleti
    CBR 250 R --> CBR 650F
    Alıntı '-' adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben sabah saatlerine aldım. Fakat sıra veren bir mekanizma yoktu açıkçası, gelenlerle birlikte sıraya girip tek sıra düzeninde bekleyerek ilerledik. İlçeden ilçeye değişiyor galiba...

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ehliyet çıkmadan yakalanırsan polisler gözünün yaşına bakmaz, basarlar cezayı; vururlar kırbacı sırtına, şak şak diye ses gelir haberin olsun.

randevu konusunda, direkt nüfus müdürlüğüne git ve meramını beyan et. muhakkak yardımcı olacaklardır.

yeni kimlik kartı artık gerekli

işin kötü tarafı hemen basıp vermiyorlar. postacıyı bekliyosun(geçici kimlik çözer mi)

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)