Böyle bir dava vardı geçen sene Rahmetli AEA bile bu işin üzerine yürümüş hatta hukuk çerçeveli bi program hazırlamıştı. Gelişmeler nedir durum nedir bilen eden yokmu bayağ zamandır aklıma gelip gelip sorucam diyip unutuyorum.
Hatırlamayanalr için
Böyle bir dava vardı geçen sene Rahmetli AEA bile bu işin üzerine yürümüş hatta hukuk çerçeveli bi program hazırlamıştı. Gelişmeler nedir durum nedir bilen eden yokmu bayağ zamandır aklıma gelip gelip sorucam diyip unutuyorum.
Hatırlamayanalr için
Ne olduğunu bilmiyorum ama hiç birşey olmayacagindan eminim.
adamın suratında meymenet yok sonuçlansa ne olacak denetimli serbestlik salıverirler.
Şahıs hakkında yanılmıyorsam önceden hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilmiş. Yani yeni bir suça karışınca bu kez yırtamıyor. Eski ceza da üstüne ekleniyor.
Ben de merak içerisindeyim.
Ben de çok merak ediyorum. Her yeri araştırdım hiç bir bilgi bulamadım.
Garibana olunca yalan olur.Arkası sağlam biri olsa kimse peşini bırakmazdı.Hayranım bu yargımıza.Hakkınızı aramak için illa medyaya düşmeniz lazım haricinde kimse birşey yapmıyor.Gelen düdüklüyor giden düdüklüyor yazık bu millete.
Böyle şeylerde maalesef adaletimiz çooooooook geç işliyor. En iyisi kendi adaletini kendin sağlamak
Sanırım şöyle oldu:
Arkadaş 7ği dayakla 1 nebze olsun akıllanmıştır,
Arkasından gelene yol vermeyi öğrenmiştir,
Her 5-10 sn. de ayna kontrolünü öğrenmiştir,
Yeni kamera alıp dikenli çalı gibi takılacak yer arayıp buradan malzeme çıkar mı olayının sonuçları öğrenmiştir,
Neticede haksızsın ve haksız bir olayın peşine düşerek haklıymışçasına "yargıya taşıyacağız bu konuyu!!" diyenler bile ölmüştür,
Umarım sağı boşken sağdan gitmeyi ölmeden önce öğrenmiştir.
Ne olacak ? O iğrenç konuşma şekilleriyle "hoyırdır oglim" diye diye millete diklenmeye devam ediyorlardır. Halbuki motorcu bunları orada haşat etseydi, çenelerini yerden toplasalardı şimdi evlerinde kuzu kuzu oturuyor olacaklardı. Bu tiplere devlet ceza veremiyorsa kendin vereceksin.
Altındaki arabalardan güç alıyorlar galiba sen kimsin oglem sen kimsin pat küt pat
sen kim olduğunu sanıyorsun haddini bildirmek lazım sana ve senin gibilere
şak şaka....
dediğin gayet doğru kimle nereye kadar uğraşabilirsindediğin gibi kimseye uğraşmamak gerekiyor malesef pire deve olabiliyor ...
BU video çıktığında youtube de klavye kahramanları vardı yok gidip indirelim adamları tokatlayacağız vs vs buharlaştı galiba bu arkadaşlar :D
Dayak yedikten sonra motorcu arkadaşımızın lehine bir hukuki karar çıkması,bizim ülkemizde motosiklet ve benzin fiyatlarının indirime gitmesi gibi imkansız bir olay.
Bu cocuk gariban anlarım. Geçenlerde otel lobisinde karısıyla dayak yiyen ünlünün davası ne durumda acaba. Sedat peker kılıklı eleman da tv de embesil bi konuşma üslubuyla açıklama yapmıştı. En iyi meslek mafyalık sanırım kursu falan varsa bi eğitim alsaydık.
Maalesef ülkemizde adam vurup 3-5 sene yatıp çıkıyorlar, bu heriflere hiç bir şey olmamıştır...
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)