Boştayken motordan ses geliyor ?
Reklamlar
-
Benim eski motorumda da vardi bu ses, boş viteste debriyaj çekili değilken geliyor, çekince ses kesiliyorsa bakman gereken yer debriyaj tası.
Onun içinde sağ yan kapağın açılması lazim. Debeiyaj tası civatası gevşediği zaman veya bazi motorlarda kronik olarak bu ses olur. Genelde bir problem teşkil etmez. Her durumda açıp kontrol ettirmekte fayda var.
Ben bu şekilde 25.000 km kullandım problem yaşamadım.
Ben egzantrikten olduğunu düşünmuyorum.
Reklamlar
-
Bıktım artık ya çin malı motorlarda bile yok ama sen git 18 bin TL ver birde işin gücün yoksa bunu yaptırmaya uğraş olmazsa tüketici halklarına git ohooo
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:37 ----------
En çok yamaha 125 esd'lerde görülüyormuş ama genellikle yamaha modellerinde görülüyor ve bide eski doğanlarda görülüyormuş şaka gibi yamaha 26 bin TL dayanmasını biliyor bakalım motosikletlerinin arkasında duracaklar mı
-
bugün ilk bakıma gittim tekrar sprey sıktı ses gelmeye devam etti motoru komple söktüler neredeyse benzin deposunun altında bulunan tahliye borusu şaseye çarpıyormuş sürekli gelen ses bu yüzdenmiş adam şaseye yumuşak bişey bağladı kablo oraya çarpıyor şuan depoyuda sabitlediler sorun çözüldü ve normal bakım parası verdim götür sende servisine göster
-
MOTOSİKLETİNİ GEÇ OLMADAN YAMAHA SERVİSİNE GÖTÜR 580 KM bir MOTOSİKLET BUNU YAPIYOR İSE ÜRETİM HATASI OLABİLİR.
-
-
Biraz önce servisten geldim o normal ses bir şey olmaz deyip gönderdiler ama motosikletle yol yapınca motosiklet ısındı ses geri geldi meğerse ses ısınınca çoğalıyormuş ve titreşimi artıyor çözüm bulamadım bıktım artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
Herkes farklı konuşuyor biriside debriyajı çekince gidiyorsa debriyajda sorun vardır dediler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
Yardım yok mu
-
Servise yazılı başvuru yapıp çözüm olmadığını ispatlarsan 2 veya 3 den fazla kere tüketici mahkemesine başvurabilirsin.
-
Cimbom05 adlı üyeden alıntı
Biraz önce servisten geldim o normal ses bir şey olmaz deyip gönderdiler ama motosikletle yol yapınca motosiklet ısındı ses geri geldi meğerse ses ısınınca çoğalıyormuş ve titreşimi artıyor çözüm bulamadım bıktım artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
Herkes farklı konuşuyor biriside debriyajı çekince gidiyorsa debriyajda sorun vardır dediler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------
Yardım yok mu
Etrafında başka servis varsa ona git yoksa işini iyi yapan herhangi bir servisle konuş video çek ve gönder yorumlasınlar olmadı onlardan birine çekersiniz motoru.
-
Yamahaların genelinde olan bir ses imiş sanırım .
-
Acaba rodajdan dolayı bu ses çıkıyor olabilir mi, motosiklet ısınınca çıkıyor bu ses.Benim hesaba katmadığım şey motosiklet ısınmadığı zaman götürmem oldu.Servistekilerde haklı olarak hani ses mes yok diyip gönderdiler.
-
Sana kesin bir yanıt vereyim o zaman eğer servis normal olarak cevap verdi ise.Problemin sebebi şu:Yeni nesil motosikletler hidrolik olduğu için ve motosikletin yeni olduğu için henüz motosikletin içindeki parçalar tam yağlanmamıştır.Isınınca bu sesi duyuyorsan sürütnmeden dolayı olur.En etkili çözüm içersindeki yağı tamamen boşaltıp hiç 1000 km yi beklemeden içersine kaliteli bir yağ koyabilirsin daha fazla bilgi için INSTAGRAM omeryigit89
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)