abime telefon açtım ve güzel bir havada yaparsın dedi. şu anda video çekecek bir kişi ve artçı olacak bir kişi bulamıyorum.
hem attığın resimlerdeki yazıları bende okudum, ön kaldırıyor dikkat edin demiş fakat dikkatsiz süren için tek risk motorun ön kaldırması mı?
ben 1 sene 22 ay 16 gündür kullanıyorum bu motoru ve acemi olduğum için yokuş aşağı kaplumbağa gibi sürüyorum ama ne yalan söyleyeyim yokuş yukarı hızlı sürerim hep ama deviri yükseltip debriyaj bırakarak değil bunuda söyleyeyim.
yüksek devirde depriyajı neden bırakırlar bilin bakalım? ön kaldırmak için dimi? evet, yüksek devirde millet ön kaldırmak için debriyajı bırakır ve siz tutup arkaya bir camış alacaksınız ve yokuş yukarı yüksek devirde depriyaj bırakacaksınız öyle mi?
ben 55 kiloyum diyorum ve bir önceki mondial 150zc yi sattığım adamı acemi diye ben götürmüştüm ve adam 110 kiloydu. bu apache motorumda da 3 gün ustamı işe ben götürdüm getirdim çünkü arabasını kaporta boyacısına vermişti.
büyükçekmece mezarlık yokuşunu bilen mutlaka vardır. yolun adı "büyükçekmece çakmaklı köyü yolu"
buraya link koyuyorum ve daha önce ustamın resminide koymuştum ve tekrar tekrar adamın resmini paylaşmak istemiyorum.
alın yolun resmi, bu rampanın ardından göbekten 2. çıkış sonrası "büyükçekmece çakmaklı köyü yoluna gidiyor işte ve bu resimdeki rampadan oraya geçiyorum ben. solda rampa var beyaz minibüsün olduğu yokuş işte, oradan çıkıyordum eskiden. ilk fırsatta video çekeceğim ama şu an fırsatım pek yok.
gönül ister ki daha dengeli motorlara binelim ama para bu kadarına yetiyor ve inanın dikkatli sürünce iş görüyor hatta bazı konularda iyi ki almışım dedirtiyor.