Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kartal-Namık kemal caddesinde kaza oldu

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Arkadaşlar 1 saat önce kaza gerçekleşti kişinin durumu iyi bilinci açık sadee sol tarafı hissedemiyordu ellerini ve kolunu yanma var dedi,

kazanın oluş şekline göre motosiklet sürücüsü hızlıydı araç kontrolsüz çıkış yaptı ve depo tarafından yanmasına çarptı gibi anladım motor pulsar sol artçı peği kırık ,

lütfen çok dikkat edelim arkadaşlar motosiklet sürücüsü kask takmıyordu bildiğiniz gibi kask hayati ekipman olarak %50 kusur yazabiliyor polis insiyatifine göre

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    falcon flash 100
    Fotoğraflardan hiç bir şey anlamadım. Neyse kazazedelere geçmiş olsun.

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Kask takmıyorsa %50 kusurlu mu? Emniyet kemeri takmayana da %50 kusurlu yazıyorlarmıymış? Kask yoksa adam ölürse %50 kusurlu olan gidip ona çarpıp öldüren değil de motosiklet sürücüsü mü oluyormuş?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kask takmıyorsa %50 kusurlu mu? Emniyet kemeri takmayana da %50 kusurlu yazıyorlarmıymış? Kask yoksa adam ölürse %50 kusurlu olan gidip ona çarpıp öldüren değil de motosiklet sürücüsü mü oluyormuş?
    ben eski sigortacıyım gelen ölümlü dava tutanaklarında kask yoksa %50 kusur sahibi oluyorsun ve 300.000 tl davayı kazansan yarısnı ödüyorlar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)