Alet lanet.
Hayırlı olsun.
Alet lanet.
Hayırlı olsun.
Maşallah.Hayırlı olsun.Kazasız belasız işlh.
Şöyle en büyüğünden bir nazar boncuğu eksik 😉
Hadi canım. Sokakta gördüğün bir motorun fotosunu çekmişindir sen : )
Valla Eylem, sağlam bomba atın moruk. Daha XVS950 yeniydi yahu. Ne ara elden çıkardın ? Benden önce davrandığın için de inceden ayar oldum. Neyse Roadmaster'ın resimlerini koyduğum zaman ödeşiriz : )
Hayırlı olsun, çok sevindim senin adına. Kazasız belasız sürüşler. Yine yolumuzu denk getirelim de birlikte sürelim tekrar. Ama bu kez daha uzun rotalara.
Softail şasisi H-D'nin en konforlu şasisidir. Shock absorber'lar şasinin alt kısmında arka salıncağın gövdeye bağlandığı noktadadır.
Şöyle bir şema açıklayıcı olur sanırım:
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Çok iyi yaaaaa...
Otur izle, binmeye kıyamam amq fkflkdflsf
Güle güle kullanın..
Nazar değmesin.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Mert kardeşim çok sağ olasın. XVS950 duruyor daha, ama eli kulağında
Roadmaster haaa, vaaayyy, mükemmel makine, dört gözle bekliyorum. Özellikle nisan - mayıs gibi denk getirebilirsek bir güney yapalım, geçen sefer beni de kesmedi, uzun yol ister deli gönül.
Görüşmek üzere.
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
Hayırlı uğurlu olsun. Keyifle kullanmanızı dilerim.
Çok güzel görünüyor gerçekten.
Hayırlı olsun.Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın.Sanırım biz cruiser severlerin zirve noktalarından biri.
Hayırlı olsun.
Bu segmentteki motorların viraj performansı beni her zaman tedirgin etmiştir.
Virajlar da dikkatli olun.
keyifli sürüşler,uzun uzun inceledim fotoları, çok güzel görünüyor.
İş değiştirmeye ve bu saçma memleketten kurtulmaya çalışıyorum. Tur işi anca Eylül gibi olur. Malum, iş değişirse yıllık izin olayı en az 6 ay atar.
Roadmaster 2019 ilk çeyreğindeki planlarımda var ama Türkiyede gerçekleşmeyecek. Bazen senin yaptığın gibi ani bir kararla bir şeyler yapayım diyorum, sonra uzun vadeli planlarım aklıma geliyor, vazgeçiyorum. Geçen ay az daha bir Breakout alıyordum. 73.000'e nefis 2014 model dolu bir tane denk getirdim ama hanım frenledi : )
Alet de gayet dolu duruyor bu arada. Stage 2 herhalde egzost ? Sen gürültülü de sevmezsin şimdi : ) 2006/07 model diye tahmin ettim ama çok diri duruyor. Güzel denk getirmişsin. Güle güle, keyifle kullan kardeşim.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)