Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Küba Cg 150 Cc debriyaj etki etmiyor Sorunu

REKLAM ALANI

Arkadaşlar herkese merhaba,forumda yeniyim,küba cg 150 cc oynanık motosiklete sahibim,1 hafta önce çok performans düşüklügü yaşayıp restore işlemi yapmaya koyuldum,herşey iyi güzel söktüm temizledim herşeyi kapattım derken debriyaj kartel kapağını da kapattım güzelce sıktım. Telini vs taktım,motoru vitese takarken ve vitesteysen debriyaj etki etmiyor sıkılı değilmiş gibi oluyor,tekrar söktüm 2 adet parça var 1 yuva ve 1 vida şeklinde taktım ama bu konuda bilgim yetersiz kalıyor,debriyajı nasıl aktif hale getirebilirim acilen yardıma ihtiyacım var garajımda bagırsak sökülü bir şekilde duruyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    thepope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --
    Debriyajı değiştirdiniz mi yoksa sadece temizlediniz mi, eğer hiçbir şeyi değiştirmediyseniz ve bu sorun oluştuysa bir parçayı takmayı unutmuşsunuzdur. Özellikle kapağı sökünce kapakta yayı iten ufak bir parça var o kolay kayboluyor ondan olabilir.

CriminalS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 Mh Drift
    Usta yağ hunisini nası nası söktün ? Debriyaj ı sökerken sekman pensesi lazımmış detaylı bi anlatırmısn ?

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Debriyaj etki etmiyor, oynanik, restore, kartel. Bunlarin hic biri motosikletle alakali degil malesef.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:41 ----------

Alıntı CriminalS adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Usta yağ hunisini nası nası söktün ? Debriyaj ı sökerken sekman pensesi lazımmış detaylı bi anlatırmısn ?
    Yag hunisi nedir? Nasil sokulur huni?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler