HGS ile ilgili bir sorum var.
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, eski motorumda kart tipi hgs kullanıyordum. Motorumu satınca hgs'yi iptal ettirdim ve içerisindeki parayı aldım. Şimdi ben yeni motoruma HGS almak istiyorum, elimdeki eski hgs kartımı tekrar kullanabiliyor muyum yoksa yeni kart mı çıkartmam gerekiyor? Merak ettiğim şey tekrardan kart ücreti olarak 20 TL vermem gerekicek mi?
Reklamlar
-
Hgs olayı araba da başıma gelmişti. Hgs cama yapışıktı. Arabayı sattım. Ptt deki görevli devamlı al sat yapıyorsanız kartlı hgs alıp tekrar kart ücreti ödemezsiniz dedi. Hatta yapışkanlı olan hgs yi cama yapıştırmasaydım tekrar hgs ücreti ödemeyecektim
-
Malesef tekrar almak zorundasınız. HGS bir plakaya bağlanıyor ve iptal edildiğinde tekrar aktif edilemiyor, yeniden alınması gerekiyor. Bu da bir şemsiye çeşidi işte
-
ikinizede teşekkür ederim cevaplarınız için fakat hangisini dikkate alayım bilemedim. tamamen zıt cevaplar vermişsiniz.
-
Merhaba hgs kartınızı iptal ettirmeseydiniz kart şeklinde olduğu için yeni aracınızla kullanabilirdiniz.
Anladığım kadarıyla kartı iptal ettirip içindeki ücreti almışsınız .Bundan dolayı nakil söz konusu olmaz. Ama gene de gidin pttye belki kapatmamışlardır yada bir yolu vardır 20 lira kart ücretini tekrar vermeden oluyordur belki en mantiklisi ordan öğrenmek.
-
Kart iptal edildi ise bitiyor, çöp oluyor.
İptal yerine nakil olabiliyor.
Bir kere benim başıma geldi.
Motor değiştirince HGS bilgilerini güncellemek istedim ki daha önceden de yaptığım için biliyordum mümkün.
Görevli hanım değiştirmek yerine yanlışlıkla iptale basmış, biraz uğraştı olmadı.
Özür dileyerek yeni kart çıkardı.
Ben de hata falan yaptı ama sonuçta sabit gelirli bir memurdur dedim parasını verdim.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Anladım, ben zamanlar motor sahibi olmadigim icin iptal ettim. Cevaplar için teşekkür ederim arkadaslar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)