deri mont ile yağmurlu havada motor sürenler yola çıkmadan bol vazelini monta bota yedirin, suyu çok az emdiğini göreceksiniz.
eldivene sürmeyin kask camını silemezsiniz sonra.
İlanlarda yağmurda dahi binilmemiştir lafına hastayımdır ben de
Yuhh milletin ne adamlığı kalmış ne insanlığı yok yağmurda sürmeyen adam değil falan filan size ne süren sürer sürmeyen sürmez .Bende kullanıyorum 12 ay ama banane sanane milletin sezonundan
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Motora yeni başladım ekipmanım tam zemin kuru olduğu sürece pazarları çıkıp dolaşıyorum. Ulaşım amaçlı kullanmıyorum keyif için kullandığımdan ve motorum cross olmadığı için sorun yaşayabileceğim hava koşullarında kullanmayı tercih etmem.
Ancak cross kullanıyor olsaydım kar çamur dinlemez çıkardım, hatta öyle anları kaçırmazdım. çocukluğumda karda bisiklet ile gezdiğim için çok eleştiri alırdım ama dinlemez gezerdim
Pazartesi Antalya'dan Burdur'a gitmeyi düşünüyorum. Antalya'da sıkıntı yokta şehirden çıktıktan sonra soğuktan biraz korkuyorum. Motor montunun altına normal mont giymeyi düşünüyorum. Onun altına da birkaç kat. Bakalım nasıl olacak.
dün tipi de acık halısaha da mac yaptım, birazdan panı ıle dısarı cıkacagım.
sezon derken? don buz olmadıktan sonra herşeye varım
salona sehpa olsun dıye almadık motoru
Blues, 2004 yılında Bursa - Burdur nakliye yapmıştım tek sefer. Akşam 18 Bursa çıkış , Afyon'a kadar 7 saati kar buz üzerinde. Sabah 07 Burdur'a ulaştım. Adamlar dükkanı açıncaya kadar çalışan arabanın içinde dondum . Bir buçuk saat kamyonun kaleriferi yetmedi. Burdur'un soğuğu bir acayip. Hala
daha anlayabilmiş değilim. Bana sorarsan al otobüs biletini sıcacık yolculuk yap . 4 gün önce motorla İstanbul Bursa yolculuğu yapan Ali abinin tavsiyesini dinle. Ha 20 şubat gibi motosiklet fuarına ve çocuklarımı ziyarete yine demir atımla gideceğim . Hani hem ziyaret hem ticaret hesabı. Fakat
Burdur deyince işin şekli değişiyor. Sevgilerle.
Barkın'dan yıllar önce duyduğu laflarla prim yapmak için benim ne zaman motor sürmem gerektiğine dair laf söylemeye çalışan tipler kızmasın diye, onların uygun gördüğü zamanlarda motora bineyim diye düşünüyorum, sonra diyorum ki "Ulan, sana ne kimin ne zaman motora bindiğinden veya binmediğinden? İsteyen istediği zaman biner, istemediği zaman binmez. Sana ne? Tuğralı Doblolu okuması yazması olmayan zır cahil Müslüman emmiler gibi herkesin hayatına karışmak çabası neden? İki dakka insan ol, kendi işine bak."
şakır şakır yağmur haricinde sürülür.
sürdüm de.
şüphesiz ondan aldığım tadı başka hiçbir şeyden alamadım.
Yürüyerek gitsem daha hızlı giderdim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)