Günlerden Enduro || Pazar Gazlaması || Antalya || Enduro Vlog 📹 #1
Youtube Kanalım : https://www.youtube.com/channel/UC7r..._as=subscriber
Günlerden Enduro || Pazar Gazlaması || Antalya || Enduro Vlog 📹 #1
Youtube Kanalım : https://www.youtube.com/channel/UC7r..._as=subscriber
Youtube : Motoes Gökhan.K
Günlerden Enduro || Pazar Gazlaması || Antalya || Enduro Vlog 📹 #2
Akşam 6 sularında çakırlar dönüşünde yanımdan geçtiniz
Gaza geldim xtrail videolarına falan gelmişim bi anda İlk başta bi düşünmüştüm cross almayı ama kullanan bi arkadaşım şehir içinde işe git gelde çok rahatsız olur dedi vazgeçmiştim ama alıcam r125ide satmadan alırım seçenek olarak bunada alışırız, evet gas gaslara bakıcam hepsini inceliyodum tesadüf onda kalmış ss alırken
çok iyisniz çok eğlenceli iş enduro yapmak.
Bir Black Cat de benim aklımda (Kuba, 150cc'lik).
İyi eğlenceler.
Yükseklik korkum yüzünden mi yoksa alışamadığımdan mı bilmiyorum fakat 6-7 kere dik rampaları çıkmaya çalışmamın sonucu hep hüsranla bitti. Her rapmaya girmeden önce içimde tedirginlik ve heyecan hissinden dolayı keyif alamadım. Hele rampadan aşağı motosikleti indirmek tam bir zulüm geldi bana. Engebeli yollarda sürmek zevkli fakat gözüm yüksek bir yerler gördüğü zaman anında stres oluyorum. Videoda göründüklerin çok çok daha dikler ve korkutucular maalesef Dışarıdan kolay gözüken çok zor bir spor. Yapana çok keyifli olduğu kesin fakat bendeki sevgi fobiye dönüştüğü için endurodan (enduro motorlardan değil enduro yapmaktan) baya bir süre uzun durmayı düşünüyorum Helal olsun hocam bütün tayfanın helali var hakkını veriyorsunuz.
Edit: Belki de bu korkumun sebebi direk olarak çok dik rapmadalardan başlamamdır veya eğitimini almamamdır. Tecrübeli olmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim
Bak atacağım ss'de arkadaşımın yazdıklarıda var. Bu motor şehir içinde kullanılmayacak bi motor, frenler zayıf olur, sert kullanımı olur, koltuğu rahatsız olur gibi bi kaç sebep saydı benimde ilk alış amacım işe git gel olduğundan onu dinleyip almadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------
Arkadaşının dediklerine katılıyorum Birkan, bu makinalar şehir içinde günlük kullanıma uygun değil bunu ikinci bir motor olarak alıp hafta sonları arazide hobi amaçlı kullanmak için alabilirsin, bu tarz motorların özelikle 2 zamanlı olanların ortalama piston ömrü 200 saat bunu da yolda asfaltta harcamak istemeyiz.
Husaberg fe 400 benim 2008 - 2010 yıllarında kullandığım hırçın ve tork dolu bir makina, marş problemine çözüm malesef yok özellik le 400 cc de yok, yedek parçada mutlaka problem yaşarsın tamiratı da keza öyle, hem yolda gideyim hamde ara sıra patikaya gireyim diyorsan honda crf almanı tavsiye ederim.
İzlemesini sevdiğim nadir videolardan biri. Özellike yol olmayan zor yerlerden geçişler.
Günlerden Enduro || Pazar Gazlaması || Antalya || Enduro Vlog 📹 #3
Geçe hafta yapılan kumluca Süper Enduro Yarışına hazırlık Görüntüleri..
Sen bu yola baş koymuşsun arkadaş!
Enduro adına forumda paylaştığın herşey için seni canı gönülden tebrik ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)