arkadaşlar anlattığım gibi bir motorsiklet buldum cbr125 bu alanda daha çok satıyor fakat ikinci el fiyatları kafa kafaya olduğu için yamaha istiyorum dediğim gibi ehliyetim a1 bu makine sizce bu fiyat ile uygun mudur hepinize teşekkürler
arkadaşlar anlattığım gibi bir motorsiklet buldum cbr125 bu alanda daha çok satıyor fakat ikinci el fiyatları kafa kafaya olduğu için yamaha istiyorum dediğim gibi ehliyetim a1 bu makine sizce bu fiyat ile uygun mudur hepinize teşekkürler
Uygun değildir.
sizce ne uygundur bu aralıkta bir motora
YBR 125 + Bol korumalı, CE onaylı ekipmanlar...
Cbr125 al.Parçası daha ucuz yan sanayisi de var.İlk motorun illaki düşürceksin.Ek olarak hemen 250 cc'ye geçmek isteyeceksin cbr'ın ikinci el piyasası daha hareketli.
Sekil olarak r125 lider ancak her sey motoru almakla bitmiyor. Sonraki masraflari dusununce r125 yorabilir. Altin elbiseli adamin r125 ile ilgili videosu vardi ona bakarsan daha net bilgiler edinebilirsin.
Bende de var 2014 model. 29 binde. İlana koysam en az 12.500 yazarım )
CBR125 al çay demle
ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw
3 liralık modifiyeli CG ler o gıcık sesi ile vaaaaaaa diye senin yanından geçtiginde ,gazı koparsanda o CG lere yetişemediğinde R125 ne benzin döküp yakasın gelmeyecek ise al.
Birde durdugunda bu na kaç para verdin diyecek 11 diyeceksin o ben 2 ye 3 aldım diyecek buna da gıcık olmayacak isen..Senin yaşda bu çok yapılır
MT-125 lafım yok ,
R-125 ve türevleri , zengin çocugu eğlencesi ..
125 cc den ne sport-truing olur ne ,ss olur, ne crusier olur, ne endruo olur, kısaca bir b....k olmaz.
**otoyola çıksan arkandan scania tırlar selektör yapar ,
**caddeye çıksan sadece görüntü ,
**piste çıksan hüseyin bolt seni koşarak geçer
125 cc den comuter veya naked motor olur başka bir şey olmaz.
Bende bi polo gti var, 3 milyon euroluk phantoma geri geri saplar. Phantom sahibi bunu umursarmı ? umursamaz. Ben de cg beni geçti diye umursamam. Senin düşünce yapın ne kadar saçma biz bu motoru yarışalım diye almadık. Zaten ben tırsmasam o yüksek hızlardan r125 değil r1 - r6 alırdım.
Bu motoru adamlar üretirken, ss makinaya başlangıç motoru olarak üretmiş. Bi kere bunun pistte ne işi var? Scania sellektör esprisi de forumumuzun vazgeçilmezi oldu Sen ne kullandığını söylesene senin yaptığın gibi kel alaka kıyaslar ve saçma tespitler yapayımda sende ne yaptığının farkına var.
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
Bun kaça aldın aaa oo vs den mt de başta benı de baydı bendeabs sız var ama cok guzel stoppıe yapılıyor fabrıka lastıkletı ıyı vsvs ımkanın varsa bır bak
Bu motosikletleri hiç kullandın mı? Bir imkanını bulup dene, kararını o şekilde vermen daha uygun olur.
Ayrıca sn. Angrypower' ın da bahsettiği gibi, ekipmana ayıracağın bütçeyi de hesaba kat. Önce gidip ekipmanını al, montun kaskın içliğin belliğin eldivenin ayakkabın tam olsun, sigorta ve alım satım parasını kenara ayır, motosikleti aldığında kısa süre içinde yapacağın masraflar için en az 200 tl de kenara koy, kalan paraya bakıp seçimini tekrar tart. Tabi ki yazdığın rakkam sadece motosiklet için ayırdığın rakkam ise yazdıklarımı boşver
Kel alaka ne demek quel alaka , zamanın da ukalanın birisinin öıkardıgı saçma sapan söz , Fransızca ""ne"" demek , şimdi bazı ukalaların yarı ingilizce yarı türkçe konuşması gibi bir şey , bu lafı pek sevmem de ..
MEvlana Celaletin rumi diyor ki her lafa verecek cevabım var ama bir lafa bakarım laf mı diye bir adama bakarım adam mı diye ,
Genç kardeşim sana bir ağabey tavsiyesi keskin sirke küpüne zarar.
İtlik mesai ili bir iştir , sabah erken kalkmak gerek.
If you try and fail, congratulations. Most people don't even try.
Pardon abi fotoğrafını görmemiştim, dolayısıyla yaşının farkında değildim bu yüzden hitabım yanlış olmuş bu konuda özür dilerim. Lakin söylediklerimin mantık olarak arkasındayım ve mevlanın söylediği o lafı daha iyi benimsedim cevabınızla.
Sizin yaşınıza geldiğim de sadece yaşımdan dolayı hörmet görüyo olmam umarım, iyi günler.
Örneğin aynı paraya sıfır bir Benelli TNT 125'i ona yüz kere tercih ederim. Ya da bir adet RKS Titanic 150-S alırsın bir sürü paran cebinde kalır.
r125 gerçekten tırt bir motosiklet. gerçi 125cclerin çoğu öyle. başlangıç için pahalı birşey alma. bajaj filan bakabilirsin. yada seko isimli arkadaşın dediği gibi tnt125 rks gibi markalara bakabilirsin. kendini cbr 125 ve r125 olarak kısıtlamışsın ama bu motorların şekilden başka bir olayı yok.
Mesela tırt olan bi özelliğini söylermisin? Dediğin gibi şekilden başka hiç bi artısı yok bende görüntüsü için aldım zaten. Ayrıca r125in Tnt'deki gibi abs'si var, tnt'deki gibi brembo frenleri var
abi r1 e biniyosun sana tabi tırt gelir ama belli başlı kendince güzel yönleri olan bi motosiklet bence. Tabi düşüp kalktın mı cep yakıyo bahsi geçen markaların 2-3 katı parça fiyatı var. Bunu göze alabilen herkes böyle motorlar almalı, en azından baktırıyo.
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)