Evet ama açılır mı bilemedim
Merak ediyorum, Oy verenlerler bu zamlardan bu kötü gidaşattan memnunlar mı? hiç seslerini çıkartmıyorlar...
Sabah sabah gördüm iyice sinirlerim bozuldu. Şu insanların beynini ne ile yıkıyorlar anlamış değilim. Benzin olmuş 5.87 TL. Ama trafiğin haline bakınca kimsenin umrunda olmadığı anlaşılıyor. Sonuçta trafikte çok araç var bu yüzden yakıt tüketimi hat safhada diyerek boyuna zam geliyor. Akaryakıta zam gelince toplu taşımaya da zam geliyor. Trafikte araçların çoğunda tek kişi var. Kendi aracınla gitse, aracı benzinli olsa bile toplu taşımaya göre en fazla 25 kuruş zarar ediyor. Özellikle şu trafikte filo ve şirket araçları çok fazla. Şirket aracı verecek olan kişilere araç yerine toplu taşıma kartı ver. Trafikte arabadan geçilmiyor. Boşu boşuna çevre kirleniyor, trafik oluyor, zaman kaybı vs vs. Devletinde şu toplu taşımayı ucuz yapmalı ki millet kendi aracı yerine onları kullanmalı
trafik sorununa çözüm için uğraşıyorlar arkadaşlar.önüne gelen her dingil araba motor alıyor umarım 10 tl litresi olur yollar baya bi rahatlar gibi
A.K. partisi yandaşları bu tür haberlerde ortadan kaybolurlar, sesleri çıkmaz. Çünkü söyleyecek sözleri yoktur. Ama diğer tartışmaya açık konularda kahramanca "reiz"lerini savunurlar.
parka çektiğimde kaç paraydı
sezon açılınca kaç para olacak
neyse her parayiğidin harcı değil
az ama gururla süreceğim
bak yine gururlandım
Bu konu niye açılmıştır
Ne yapmak istemektesiniz
Halkı kışkırtıp ayaklandırmaya mı çalışmak istemektesiniz
Feto ağzıyla konuşup nereye varmak istemektesiniz
Domuz eti yiyenlere neden ses çıkartmak istemezsiniz
--------------------------------------------
Forumdan utanç listesi konusu kaldırıldı
Bunu gündeme getirerek ne yapmak istemektesiniz
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
hasmet bunu beğendi.
Aman hasmet kendini yaktın benide yakmayasın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)