Nalburdan alırken ısrarla sorun,etiketi okuyun... Gaz yağı mı? Kandil yakıtı mı ? diye, ve kullanım amacınızı söyleyin. İkisinin arasında dağlar kadar fark var.
Nalburdan alırken ısrarla sorun,etiketi okuyun... Gaz yağı mı? Kandil yakıtı mı ? diye, ve kullanım amacınızı söyleyin. İkisinin arasında dağlar kadar fark var.
thaylanda gittiğimde almıştm 1 ay önce :D 2 litre. 2 tlydi ve tabiki kaliteli :d
sana yakın herhangi sanayiye git. bir tane yağcı bul otomobil yağı falan satan biyer.oraya sor orada yoksa nerede bulabilirim diye sor kesin biyer soyler bulursun.
Alanyadayım. bulmakta sıkıntı çekersen göndereyim 1 - 2 lt. Para felan istemez. Öyle duruyor. Elimde var 5 lt. Kargo parasını ödersin olur biter.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim cevaplar için, 2-3 ay önce n11 de baktığımda 750 ml. si 20 liraya satılıyordu içimden küfür edip kapadım yorumlarda n11 bahsedilmiş birazdan yine bakacağım olmadı karşıya geçtiğimde deidğiniz istasyonlara gideceğim, hem arabanın jantına hem motora lazım oluyor, tekrar teşekkürler değerli yorumlarınız için
Yolunuz düşerse İkitelli organize de yağcılara sorun.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Boşver gaz yağını. "Würth Dry Lube" kullan zincir temizleme derdin kalmasın. 4 yıldır temizlemiyorum.
20 Lira'lık yağ için uçağa yanıcı sıvı soktun yani.
Bir kaç ay önce 25 TL'ye aldığım 5 litrelik gaz yağı şimdi olmuş 58 TL.
Vay arkadaş! Bu ne yaa?
Bu arada almak istersen eğer aktarzane diye bir site var oradan da bakabilirsin.
Gazyağı aramaya gerek yok ki , gir n11 sitesine ver siparişi gelsin . Olay bu kadar
Kartal Shell Benliler Akaryakıt
Yukarı, Üsküdar Cd. No:23, 34860 Kartal/İstanbul
(0216) 353 44 18
https://maps.google.com/?cid=2152720152215954541
Birkaç saat önce buradan gaz yağı aldım pompadan veriyorlar litresi 6 lira. gaz yağı arayan arkadaşlara duyurulur.. yanınızda pet şişe götürmeyi unutmayın
Petrol Ofisi
Ayaş Yolu 27. Km. Organize Sanayi Karşisi, 06946 Sincan/Ankara
(0312) 267 07 87
https://maps.app.goo.gl/ZAdz57RdTBEd1ccX7
bu da Ankara da satan tek petrol istasyonu, lt 6tl
istanbul ümraniye DES'te var tonla
Büyükçekmece Başlangıç Petrol de var, pompadan basıyorlar benzin mazot gibi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)