İstanbul da gaz yağı sorunsalı
Reklamlar
-
Yıllardır arıyorum şu gaz yağı denen mereti, eyüpte var dediler gittim yok, unkapanında var dediler gittim yok,milletin önerip de benim denemediğim yer kalmadı neredeyse avrupa yakasında her yeni gittiğim benzinciye soruyorum yok arkadaş bu meret, geçen bi benzin istasyonunda abi eskiden satılıyormuş ben yıllardır bu işin içindeyim daha satıldığını görmedim dedi
Dışarıdan sanayiden vs. bak dediler fiyatlar kudurmuş bu meretin litresinin satış fiyatı şuan 5 liranın altındayken dışarıda satanlar 20 liraya satıyorlar litresini bi bulsam 10-20 litre alıp stoklayacağım.
İstanbul için de mümkünse avrupa yakasında gaz yağı kesin satılıyor kardeşim git şu istasyondan al diyen biri çıkar mı şu forumda? Çıkarsa yedi ceddine hayır dualar okuyacağım söz
Reklamlar
-
Geç köprüyü gel Kartala hem bi çayımızı içersin hem de istediğin kadar alırsın shellden.
-
Moderatör
Yaşar her türlü nalburda mevcut,bu güne kadar nalbura girip denk gelmediğim olmadı ;) Bazıları içinde aynı şeyin tam aksi geçerli, enteresan bir durum, bölgesel problem mi acaba ;)
-
Kapalicarsiya gel kimyagerlerde var
-
Ben n11'den almıştım, dediğin gibi biraz pahalı ama arama tarama derdin yok, iyi paketlenmiş şekilde tarafıma kargolanmıştı.
-
Az önce soba ve malzemelerinin satıldığı bir dükkana gidip aldım. 750 ml. 7.50 TL. pahalı ama yapacak bir şey yok..
-
Cahilliğimi mazur görün ama ne amaçla kullanıyorsunuz motorda?
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Geç köprüyü gel Kartala hem bi çayımızı içersin hem de istediğin kadar alırsın shellden.
kartalda motürcü gurubumu var neredesiniz gardaş
-
Başlangıç Petrol Büyükçekmece
http://www.baslangicpetrol.com/iletisim,DP-74.html
Geçen sene 5 litre aldım 20 küsür liraya. En fazla 250 ml. civarı kullanmışımdır. Cam sil spreylerine doldurup kullanıyorum. Çok bereketli meret.
-
Süper Moderatör
azah adlı üyeden alıntı
Cahilliğimi mazur görün ama ne amaçla kullanıyorsunuz motorda?
Zincir temizliği.
Seyrantepe'de şoforler odasının karşısında çaycının camında yazı gördüm, "gaz yağı bulunur" diye. Ki bir çok nalbur da satıyor.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Birkaç kez mazot ile denedim gaz yağı ile aynı temizleme özelliğini gösteriyor. Hiç bulunmayacak gibiyse mazotu deneyin derim
-
Avrupa yakasında hangi sanayiye gidersen git sor birine satılan yeri gösterir.
Atatürk otosanayi, ikitelli otosanayi hangisi sana yakınsa artık.
-
Ankara'da Ostim petrol ofisinde var , geçen aldım yanımda sadece 1.5lt lik pet vardı 1.5ltye 6.5tl ödedim.
-
Kartal sahile yakın shellde bulunuyor.
https://goo.gl/maps/3Kbt2DRcV2A2
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
esenyurt fatih sanayi sitesi
esenyurt evren sanayi sitesi
bu iki yerde de var ben hep burdan alıyorum
-
Bune adlı üyeden alıntı
Yıllardır arıyorum şu gaz yağı denen mereti, eyüpte var dediler gittim yok, unkapanında var dediler gittim yok,milletin önerip de benim denemediğim yer kalmadı neredeyse avrupa yakasında her yeni gittiğim benzinciye soruyorum yok arkadaş bu meret, geçen bi benzin istasyonunda abi eskiden satılıyormuş ben yıllardır bu işin içindeyim daha satıldığını görmedim dedi
Dışarıdan sanayiden vs. bak dediler fiyatlar kudurmuş bu meretin litresinin satış fiyatı şuan 5 liranın altındayken dışarıda satanlar 20 liraya satıyorlar litresini bi bulsam 10-20 litre alıp stoklayacağım.
İstanbul için de mümkünse avrupa yakasında gaz yağı kesin satılıyor kardeşim git şu istasyondan al diyen biri çıkar mı şu forumda? Çıkarsa yedi ceddine hayır dualar okuyacağım söz
KESİNDİR. 4 YILDIR BURDAN ALIYORUM. EN SON 2 AY ÖNCE ALDIM. 7,5-8 TL LT Sİ NET HATIRLAYAMADIM. Bayrampaşa Rami Yolu
https://goo.gl/maps/n3fuLAKBZXJ2
https://i.hizliresim.com/vjLP2A.png
-
Eyüpte nalburlarda var. Meydanda bir adet opet var. Opetin arka tarafındaki sokakta (kahvelerin olduğu sokak) bir adet nalbur var. Daha 2 gün önce aldım. Bilgin olsun
-
n11.com da değişik ebatpaketler halinde satılıyor.
hangi kısımda olduğunu hatırlamıyorum ama ikitelli sayide dökme dolum şeklinde satanlar var.
bana n11'den alması daha kolay geliyor. sanayilerde litresine faiş fiyatlar isteyebiliyorlar.
-
birkaç nalbura sordum, bulamayınca n11'den 3-5 litre aldım. fiyatı yaklaşık 5 tl/lt'ye geliyor. sprey şişesine koyup kullanıyorum, az harcanıyor baya uzun süre yetiyor.
-
Yolun düşerse Büyükçekmece Lukoil'den alabilirsin yol üstünde.
Yakıt alır gibi pompayla basıyorlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)