Arkadaşlar motosikletimin sağ deposunda göçük var pc ye geçince fotoğraf atarım. Bu nasıl düzelir? Kaportacılar vs düzeltir mi acaba? Veya sıcak su döküp çekebilir miyim pompa ile.
Arkadaşlar motosikletimin sağ deposunda göçük var pc ye geçince fotoğraf atarım. Bu nasıl düzelir? Kaportacılar vs düzeltir mi acaba? Veya sıcak su döküp çekebilir miyim pompa ile.
Geçenlerde sanayide bir fazer deposu götürmüştük. Deponun sol yanı yumruk kadar içe göçmüş. Kaportacı, bu anca cam elyafıyla doldurulur başka türlü düzelmez demişti.
benim eski r1de başıma gelmişti.çekme işi maalesef olmadı depo kalın alımınyum olduğu için çok uğraştı eleman ama olmadı.benzin pompasını söküp sanayiye kaportacıya götrüdüm çekiçle düzeltti eskisi gibi olmuştu ama işinin ehli iyi bir kaportacıya götürün.
Bana da arkadaşlar çelik macunu ile doldur falan dedi
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
Hocam motosiklete de bakarlar mı? Kaportacılar falan bazıları motor kabul etmiyormuş
Kendi motorumda çelik macunu ile doldurdum istemeyerek de olsa.Göçüğü bilenler bile fark edemiyor ama ben biliyorum bu da beni rahatsız etmeye yetiyor.Hiç sevmem çelik macununu.Yaza doğru macunu kazıyıp kaportacıya götürmeyi düşünüyorum.
Hocam sökmeyi bilmiyorum ki depoyu :D Onlar sökebilir mi ki?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------
Hocam bende sökmeye falan bişeyler yapmaya çalışıcam olmaz ise çelik macunla doldurup boyatıcam
depoyu sökmeden önce kaportacını ayarla da usta usta gezme sonra.motorla git göster tamam derlerse depoyu söküp götürürsün.kolay gelsin
Göcük düzeltme yapan iyi bir usta bulmanız lazım. Dolu faciasından sonra işleri açıldı, düzeltirler büyük ihtimalle ama çok da ucuz yollu olacağını sanmıyorum.
Hocam herkes farklı bişey söylüyor. 200 aşağı bulamadım. Biride galiba enayi arıyo gelmiş diyor ki düzeltme+boyama 850 tl ulan deponun sıfırı zaten 630 tl :D Allah korkusu yok bunlar da.
şaka mı bu :D
Boyada sıkıntı olmadan düzeltmişti usta.
100-200 fiyat beklerken ne verirsen ver dedi
20 lira uzattım bende kalan 10 lirayı aldı.helalleştik
20 ti geri verdi bu arada
Vay be böyle ustalar kaldı mı :D İstanbul da ise ismini vs veririm misiniz hocam bende o ustaya gideyim artık
Ben öyle ustayı yerim len yeriiiim, akşam eve giderken sırtıma alır servis çekerim, yanında haftada iki gün ücretsiz çıraklık yapar yemek bile istemem suyuda musluktan içerim...
sizin dediğiniz gibi;
Şaka mı bu :D
çektirme yöntemiyle tamir olacağını düşünüyorum lakin bu sizin deponun alaşımına bağlı.eğer deponuzda ufakta olsa bir paslanma varsa olur çünkü alüminyum paslanamaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)