Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Abiler karar verememe sorunu yine hemde bu saat te

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ltr125
    Alıntı burakrak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öğrenci adam için cbf 150 biçilmiş laftan bence fazla düşünmene gerek yok
    Düşünme al diyorsun yani

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    CBF 150' yi tavsiye ederim. Yağ yakmasını dert etme, zaten 2.000 km' de bir değiştirmen gerekiyor ki o zamana kadar 100gr eksiltir/eksiltmez.

Bütçeyi yükseltebilirsen yeni bir alternatif ekle derim. CBR 250R, araştır pişman olmazsın

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    pulsar 150 alma derim.sıkıntılı cihaz ns200 tamam ama 150 den uzak dur.160 lığı çıktı yenilendi ama onunda fiyatı saçma.cbf 150 al devam diyorum bende şimdiden hayırlı olsun

burakrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xtreme max 200
    Alıntı MertDastan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Düşünme al diyorsun yani
    Aynen temiz bir tane yapıştır gitsin. 2. elde de değer kaybetmez, elinde kalmaz, parçası nerdeyse marketlerde var ve ucuz. Büyük cc motorum olursa ilerde bir tane ben de almayı düşünüyorum sağa sola gitmeye.
    ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw

EthanHunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda Cbf 150
    Alıntı RedCBR125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://i.hizliresim.com/oOg587.jpg

Benim eski makine.

Devri az olduğundan 100km üzerine pek çıkmıyor yani çıkıyor ama da yakıt çok artıyor devir sonlara dayandığı için. O yüzden yavaş bi motosiklet diyebilirim. Enjeksiyonu yok ilk çalıştırmada 3-5 dk tekleme yapıyor. Jikleyi çeksemde tekleme yapıyordu. İlerleyen km lerde yağ yakıyor diye biliyorum.

Benim fikrim bu cbf ler sağlam ve çok rahat bi motosiklet. Bütçeyi az daha arttırıp enjeksiyonlu bi motosiklet aramanı tavsiye ederim.
    Ortadaki pembe sıvıyla (galiba ispirto) nereyi temizliyorsun?

Motosikleti
    ltr125
    Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF 150' yi tavsiye ederim. Yağ yakmasını dert etme, zaten 2.000 km' de bir değiştirmen gerekiyor ki o zamana kadar 100gr eksiltir/eksiltmez.

Bütçeyi yükseltebilirsen yeni bir alternatif ekle derim. CBR 250R, araştır pişman olmazsın
    Evet 250r mükemmel bir motosiklet ama şu anda benim bütçem ona el vermez malesef

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------

Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pulsar 150 alma derim.sıkıntılı cihaz ns200 tamam ama 150 den uzak dur.160 lığı çıktı yenilendi ama onunda fiyatı saçma.cbf 150 al devam diyorum bende şimdiden hayırlı olsun
    Çok teşekkür ederim hocam ☺

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

Alıntı burakrak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen temiz bir tane yapıştır gitsin. 2. elde de değer kaybetmez, elinde kalmaz, parçası nerdeyse marketlerde var ve ucuz. Büyük cc motorum olursa ilerde bir tane ben de almayı düşünüyorum sağa sola gitmeye.
    Evet bende öyle düşünüyorum çok çok temiz var arkadaşın elinde alıp 10 15bin km tecrübe edinip o sırada para ayarlayıp yazın cc yükseltirim diyorum

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı MertDastan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet 250r mükemmel bir motosiklet ama şu anda benim bütçem ona el vermez malesef
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-satilik-cbr250-521500502/detay
    5500 TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ihtiyactan-ihtiyaci-olana-516843855/detay
    7200 TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ilanin-kalkmasina-son-4-bidaha-satilmayacaktir-504366596/detay
    6000 TL

İhtiyaçtan satıyorsa (ki benim CBR' ı o nedenle satmak zorunda kalmıştım, hiçbir sorunu yoktu), bu fiyatlara alabilirsiniz. İnceleyin, araştırın ve çok acele etmeyin derim

Tabi ki bir CBF 150' yi 2000 TL' den başlayan fiyatlarla da bulma imkanın var, orası da başka konu. Ne olursa olsun ekipman masrafını da düşünmeyi unutma

Motosikleti
    HD Sportster 883R
    CBF150 ile tam anlattığın şekilde takılıyorum.
    Hafta içi hergün işe gidip geliyorum.
    Hafta sonları artçılı ve eşyalı kamp atıyorum 150-200km uzaklıklara. (doğal olarak hafta sonları 350-400km yol yapıyorum.)
    Sıfır aldım, uzun yolda 100'ü geçmiyorum. (yokuş vs durumlarda 115 e kadar çıkabiliyor ancak çıkmıyorum.)
    Damla yağ eksiltmiyor, az yakıyor, memnunum ve öneririm.

Motosikleti
    ltr125
    Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-satilik-cbr250-521500502/detay
    5500 TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...16843855/detay
    7200 TL
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...04366596/detay
    6000 TL

İhtiyaçtan satıyorsa (ki benim CBR' ı o nedenle satmak zorunda kalmıştım, hiçbir sorunu yoktu), bu fiyatlara alabilirsiniz. İnceleyin, araştırın ve çok acele etmeyin derim

Tabi ki bir CBF 150' yi 2000 TL' den başlayan fiyatlarla da bulma imkanın var, orası da başka konu. Ne olursa olsun ekipman masrafını da düşünmeyi unutma
    İşte ter temiz bi cbf var aklımı o çeliyor 250r dan sonra cbr125 lere baktım neredeyse aynı dedim ne oluyor o 5.500 diyen hırsızlıktır büyük ihtimalle aramadım bile 6bin olanın çok masrafı var 😅 buldukça bunuyorum sanırım 😂😂😂

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------

Alıntı cenkyenmez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    CBF150 ile tam anlattığın şekilde takılıyorum.
    Hafta içi hergün işe gidip geliyorum.
    Hafta sonları artçılı ve eşyalı kamp atıyorum 150-200km uzaklıklara. (doğal olarak hafta sonları 350-400km yol yapıyorum.)
    Sıfır aldım, uzun yolda 100'ü geçmiyorum. (yokuş vs durumlarda 115 e kadar çıkabiliyor ancak çıkmıyorum.)
    Damla yağ eksiltmiyor, az yakıyor, memnunum ve öneririm.
    İşte aradığım kullanıcı şimdi şunu sorayım dağlara çıkarken artçılı ve yüklü torku yetip artçılı ve yüklü şekilde çekebiliyor mu? Artçılı ve yüklü şekilde düz yolda kaç km hızla gide biliyor ? Kaç km oldu motorunuz acaba?

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Bende cbf150 alacaktım fakat istanbul'da bir koşturmaca, akşam mahmutbey gişelerden geçmek, arkanda çakarlı sirenli görevli olmayan bir sürü dürzü olunca mecburen pulsar 200'e karar kıldım. Ha şimdiki aklım olsa kesinlikle biraz daha borca girip yada daha büyük yaşı olan bir Honda alırdım.

NOT: Evet Honda fanıyım. Honda'nın ürünlerini daha güzel ve çekici buluyorum kendi şahsıma. Lakin Honda güzel evlenilecek bir hatun ise Kawasaki; Peri ülkesinin nadide prensesi'dir. Hayaller Madrid, gerçekler Mardin

Motosikleti
    ltr125
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende cbf150 alacaktım fakat istanbul'da bir koşturmaca, akşam mahmutbey gişelerden geçmek, arkanda çakarlı sirenli görevli olmayan bir sürü dürzü olunca mecburen pulsar 200'e karar kıldım. Ha şimdiki aklım olsa kesinlikle biraz daha borca girip yada daha büyük yaşı olan bir Honda alırdım.

NOT: Evet Honda fanıyım. Honda'nın ürünlerini daha güzel ve çekici buluyorum kendi şahsıma. Lakin Honda güzel evlenilecek bir hatun ise Kawasaki; Peri ülkesinin nadide prensesi'dir. Hayaller Madrid, gerçekler Mardin
    Ya ben öyle böyle zar zor paramı biriktirdim, kredi kartlarına da 1000tl borç yapacağım. nakit avans çekerek ve 5000tl ye tamamlayacağım 5001tl dese alamam yani şu anda durumum o. çünkü daha sigortası olacak noter masrafı olacak olacakta olacak...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)