Makas Atarken Bariyerlere Böyle Girdi..
Reklamlar
-
@HAZZILHAR İyimser gününe denk gelmiş başkan.
Video'nun başında duster'a da aynısını yapıyor. Arkasına kadar girip direksiyonu kırıyor. Ticari'ye de öyle yapıyor ama, bu sefer direksiyonu toparlayamayacağı kadar sert kırıyor. Sonrası malum. İzlediği videoları yanlış yorumlamış çocuk.
Daha çok göreceğiz bunlardan. Çook. Bizim zamanımızda araba kaçırdığın zaman patinaj çektirirdin en fazla. Şimdi ki çocuklar öyle mi; youtube'ın derinlikleri büyütüyor onları. Daha çok babasının arabasıyla amuda kalkan şahsiyetler göreceğiz. Belki de sizin çocuklarınız da böyle olacak.
Reklamlar
-
Olay tam olarak şu; videoda arabada çalan şarkı benim de çok sevdiğim popüler bir şarkı. Bu şarkının beatlerinin girdiği kısım (halk dilinde şarkının girdiği) gerçekten de gaza getirici ve bu yere "okkalı bir makas" veya "yanlama" denk getirmeye çalışan ergenus hayalini gerçekleştiremeyip patlıyor.
Hayır bir de önden çeker arabayla başarıyor bunu bir de ezkaza BMW kullanıyor olsa neler olurdu tahmin etmek güç.
-
Gördüğüm en mal insanlar listesine girdi. Üremese bari
-
zabuzaretta adlı üyeden alıntı
Hayır bir de önden çeker arabayla başarıyor bunu bir de ezkaza BMW kullanıyor olsa neler olurdu tahmin etmek güç.
O çeşidi de var elimizde : )
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
böyle çocuk ... gibi arabalarla artistlik yapıyorlarya. Trafikte en korkunçu eski bmw mercedes ve ufak tip araçlarla gazlayanlar potansiyel tehlikeler. Allah korumuş öteki araçtakilere birşey olmamış.
-
Piknikte futbol oynarken ağaca çalım atamayan tipler vardır ya.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Bu da başlıktaki ergenus homoerectus'un yetişkin hali olsa gerek.
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Bu videoda hep airbag açmamasına takılıyorum. Benim bi corsa c vardı 1.7 dizel otoparkta geri geri 2 arabanın arasından çıkarken taş sekti lastikten airbagleri açtı araba güzel zarar ettirmişti lanet olasıca.
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)