Çalıntı olabilir, belki bi bilen çıkar 70 plaka
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Polisi arayıp şu plakalı araç garaj girişine parketmiş de. Çekmesi için sahibini arıyorlar. Belki öyle ulaşılır sahibine.
-
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Arkadaki astra dekorrr..
Dayı koni yapmiş.eski şahinci olabilir.
Motorda Abs var hee 4.resime zoom
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Polisi arayıp şu plakalı araç garaj girişine parketmiş de. Çekmesi için sahibini arıyorlar. Belki öyle ulaşılır sahibine.
Ruhsat sahibine kayıtlı bi numara çıktı kayıtta polisler aradı numara kullanılmıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Alonedark93 adlı üyeden alıntı
Arkadaki astra dekorrr..
Benim o astra. El alışkanlığı hemen çekmişim :D
-
1 hafta önce tuzla d100 yolunda bir asya150t vardı tek başına bırakılmış dün oradan geçiyordum hala orada motor...
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Ruhsat sahibine kayıtlı bi numara çıktı kayıtta polisler aradı numara kullanılmıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Benim o astra. El alışkanlığı hemen çekmişim :D
Adı soyadı neymiş? Yaş bilgisi filan veriyorlar mı?
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Adı soyadı neymiş? Yaş bilgisi filan veriyorlar mı?
Bana isim vermediler ama kurcalasak bulunur aslında. Özellikle hoparlörden konuştu büroyla numarayı alırken ama kullanılmıyo tekrar arayıp başka numara olup olmadığınıda sorguladı yok dediler. Yazık günah keşke bulunsa sahibi.
-
İsim bari verseler ordan yola çıkarak belki bulunur. Aslında tanıdık bi sigortacı olsa ruhsat bilgilerine ulaşabilir bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)