lüzumsuz bir artistik için balığa eziyet etmeye gerek yok.
lüzumsuz bir artistik için balığa eziyet etmeye gerek yok.
dün akşam kaskı içini söktüm,
ebatlar küçük değil,
saksı konusunu düşündüm,
kaskı ters çevirmek istemiyorum,
alt kısmını bir şekilde düzelterek bir şey yapmak istiyordum.
akvaryum konusunda fikir birliği olduğundan amerikayı yeniden keşfetme gereği duymuyorum,
son olarak aşağıdaki fotoğraflara benzer bir kuş yuvası olarak kullanma fikri ağır basıyor.
bahçede kedilerin fazla uzanamayacağı bir yer düşünüyorum,
canı isteyen kuş olursa buyursun gelsin.
Bak bu güzel olmuş.
Hamdım, piştim, hala hamım.
bence daha büyük bir akvaryum içine kaskı koysanız ve vizörü açsanız daha güzel olur. sanki balığın yuvasıymış gibi
sizin için güzel bir dekor balıklar için kötü bir hapishane. Yazık günah hayvan içinde bunalmayacak mı? Cam akvaryum alın daha iyi.
Balıkları için cam fanuslar uygun değildir diye okumuştum balık forumlarında; hem küçük olmasından dolayı hem de bombeli camın ışığı kırmasından dolayı balığın rahat edemeyeceği gerekçesiyle... O nedenle, hacim bir yana, mutlaka kare, dikdörtgen şeklinde olmalı akvaryumlar.
Bize fanusta gelen beta balığı bu sebeple eşten dosttan bulduğumuz genişlik 60 cm x derinlik 30 cm x yükseklik 40 cm olan dikdörtgen akvaryuma aktardık. Rahat ettiğini köpürmesinden görmek mümkün...
Not: Beta balıkları ilave oksijen pompası, ısıtıcı falan istemiyor... suyunu da ayda bir bir 1/5 oranında değiştirseniz yeterli oluyor...
Gerçi, Dude zaten akvaryumdan vazgeçtiğini belirtmiş; bu bilgi de ileriye dönük not olarak bulunsun, fanusda balık beslemeyi düşünenler için: Olmaz. Kare/dikdörtgen cam tank olmalı...
Kaska gelince; kuş yuvası fikri güzel. Yalnız kaskın dışında MT Blade Chieftan Green gibi göz olarak algılanabilecek görsel varsa; kuşlar korkabilir; gelmeyebilirler.
Güzel kasktır bu arada; o ayrı
proje başarısızlık ile sonuçlandı,
muhtemelen geze geze'nin belirttiği gibi kaskın üzerindeki görsel kuşları pek cezbetmedi.
kaskın iç malzemelerini söküp kenara aldım,
farklı bir fikir aklıma gelir ise deneyeceğim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)