Fuara Gideceklere Tavsiyeler
Reklamlar
-
Toplu ulaşımla geldik gecen sene ama motosikletle gelenler yine çooook fazlaydi kendimi çok kotu hissettim niyeyse. Etrafta vizir vizir motorlar biz sap gibi dikiliyorduk girişte. Acayip gariban hissetim :D Motorla katilcaz bu sene. Daha oncede motorla gelmistik fuara bir sıkıntı yasamadik. O kadar dert olsa o kadar insan mitorla gelmez heralde.
Reklamlar
-
BLUERAY adlı üyeden alıntı
Kızların hepsi Çorlu dan, yabancılık çekmezsin.
Sen cok yasa
-
Eğer ekipman alacaksanız benim düştüğüm hataya düşmeyin sakın. Ekipmanlarınızı tam üzerinize göre alın ve içinize sinmediyse almayın. Ve en önemlisi sakin olun ben biraz abartıp doğru tercihler yapmadım acemiliğime geldi inşallah bu sözlerim orada aklınıza gelir ve daha doğru kararlar vermenizde size yardımcı olur.
-
2014'teki fuardı sanırım ya da 13'tür, ikisinden biri; seleyi çıkarıp eldivenleri koydum girdim içeri.
Gezdik, tozduk işimiz bitti ve motora gittim. Cepleri karıştırıyorum yok, sağa sola yerlere bakıyorum yok. Motorun anahtarlarını bulamıyorum.
Ben orada deliler gibi dolanırken güvenlik geldi. "Ne oldu?" dedi. Dedim; motorun anahtarını bulamıyorum.
O sırada cebinden anahtarları çıkardı. Ruhsatı istedi verdim. Anahtarları alıp basıp gittim. Olay yerinden uzaklaştım.
Anahtarı sele kilidinin üstünde bırakıp gitmişim.
-
kızlar fotoğraf çektiriyo mu ona göre gidicem ciddiyim
-
arkadaşlar ben 3 senedir eskişehirden gidiyorum gemelde son hafta gitmeye çalışıyorum yalnız bu sene bilet ayarlayamaz isem gitmeyi pek düşünmüyorum yol parasına katlanıyoruzda bilt koyuyor BİLET KONUSUNDA yardımcı olabilecek varmı
-
dogan70 adlı üyeden alıntı
Eğer ekipman alacaksanız benim düştüğüm hataya düşmeyin sakın. Ekipmanlarınızı tam üzerinize göre alın ve içinize sinmediyse almayın. Ve en önemlisi sakin olun ben biraz abartıp doğru tercihler yapmadım acemiliğime geldi inşallah bu sözlerim orada aklınıza gelir ve daha doğru kararlar vermenizde size yardımcı olur.
Aynen hudsonderi den o kadar eldiven denedim medium küçük diye large aldım sonra farkettim ki büyük almışım. Eldiven içliği ile tam oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
snappy x adlı üyeden alıntı
kızlar fotoğraf çektiriyo mu ona göre gidicem ciddiyim
Bazıları çektiriyor ama çoğu kaçıyor.
-
Tefoo adlı üyeden alıntı
millete gidin ya da gitmeyin deyip durmayın. ister gider insanlar ister gitmez. size mi soracaklar?
Anlamiyorum su gitmeyin gitmiyecem rezillik diyenleri, sanki kendileri siyaset adami, ozel bir konuk gibi yok kalabalikti yok gorgusuzler var suydu buydu. Hepsi avrupali kulturlu insan olmus haberimiz yok. Turkiye burasi arkadas her cesit insan var iste kimseyi yadirgiyamazsin. Gidin kardesim ben gecen senede gittim onceki senede kalabalik oldugu zamanda oldu bir motormu inceleyeceksin bekle babam 3-5 dakika sira sanada gelir, bakan adam ustunde uyumuyor sonucta.
-
eziyet çekmek istemiyorsanız toplu taşıma kullanarak gidin.
metro en kolayı.
-
ilkdem26 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben 3 senedir eskişehirden gidiyorum gemelde son hafta gitmeye çalışıyorum yalnız bu sene bilet ayarlayamaz isem gitmeyi pek düşünmüyorum yol parasına katlanıyoruzda bilt koyuyor BİLET KONUSUNDA yardımcı olabilecek varmı
Eskisehirde cik gel 16 liralik bilet koysun oylemi. Gercekten ilginc
-
Niyetim var. ugur gel beraber gidelim
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mezit adlı üyeden alıntı
Niyetim var. ugur gel beraber gidelim
İnşallah,kısmet abi
-
''LÜTFEN MOTORUN ÜZERİNE OTURMAYINIZ'' yazısını gördüğünüz standları pas geçiniz ilgilenmeyiniz hiçbir soru sormayınız. Madem vatandas oturmayacak motorun üzerine, e o zaman sen neden motorunu getirip sergiliyorsun diye sorarlar adama.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Fuar yaklaşmışken güncelleyelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)