Arkadaslar selamlar.Yeni aldigim motorum icin ne tr ne aliexpress aksesuar bulamiyorum.Bir sekilde ebay’den alisveris yapmak hala mumkun mudur bu konuda bir bilgisi olan var mi ?
Arkadaslar selamlar.Yeni aldigim motorum icin ne tr ne aliexpress aksesuar bulamiyorum.Bir sekilde ebay’den alisveris yapmak hala mumkun mudur bu konuda bir bilgisi olan var mi ?
Mümkün ama zor. Yurtdışı VPN ile paypal hesabı alınıp yurtdışı adrese faturalı ama sevkiyat Türkiye'ye olacak şekilde yapanlar var mis mis 😋
Bende şimdi visor bakiyordum satıcıların çoğu paypal istiyor (trde yok) paypalı yabancı ülke üstünden açabilirsiniz onu araştırın rehberler vardır.
Ben alamadım çünkü 39 dolarlık ürüne 22 dolar kargo istedi:S
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:13 ----------
Bell saolsun vizörleri çok pahalı ve siyah tonu açık black smoke buldum biri ebayde biri rezvillada şans yok.
Bende de yuksek kargo ucretleri cikiyor ama el mahkum bir yolu varsa almayi dusunuyorum acikcasi
Cam filmi olurmu diye bakıcam olmadi 250 tl ona vericeme rayban alır kaskın altına takarım.
Vergiyide hesapla amerikan %20 vergi var
Ebayden alamiyoruz paypali yasakladilar, en ufak seye vergi oduyoruz,yurtdisinda 10 bin liralik motoru 25 bine aliyoruz, yakitina da litresi nerdeyse 6 lira veriyoruz...Ben anlamadim bu isi hobi keyif derken agzimin tadi kacti
Ustam o konuları hiç düşünme hem keyfin kaçar hemde gereksiz bir insan gelip savunmaya çalışıyor.
Türkiye 3.dunya ülkesi olduğunu kabullen burası daha düzelmez.
Ebay.co.uk amazon.co.uk için;
http://www.ingilteredensatinal.com/index.html
Bu tarz aracı üç siteden defalarca alışveriş yaptım, ingilteredensatinal sahibi arkadaş ile whatsapp üzerinden iletişim kurabildiğiniz için bir adım önde kendileri. Bu işlem için minik bir ek ücret ile sizin yerinize kendi adreslerine alıyor, inceliyor, fotoğraf gönderiyor ve olumsuz bir durum yoksa size gönderiyorlar.
Yakın zaman önce amazon.co.uk üzerinden aldığım far maskesi için ingiltereden gönderdikleri foto;
9 günde bana ulaştı ve aracı site kargo size ulaşana kadar takibi bırakmıyor.
Selamlar, ben de bu arkadas araciligiyla puig camimi aldim.Stokta son 1 adet hemde istedigim renk cok ucuz fiyata geldigi icin kacirmak istemedim.Arkadaslar ilgili, WhatsApp tan sorulari yanitliyorlar.Odemeyi kendilerine havale gectim onlar satin alip ordan bana kargolayacaklar.Kargo ucreti 65-70 ₺, servis ucreti de 50 ₺ aliyorlar.Bence olmazsa olmaz bir parca bulursaniz kesinlikle degerlendirin ebayi.
Burda Distributor araciligiyla almak istedigimde teslim suresi 1 ay ve ucret 750 ₺ cikti..
satıcı ile iletişime gec ve TR de ebay den satın alamadigini ama eger alırsam kargoyu tr ye gonderebilirmisin de genelde gonderirler.
Bu konuya daha sonra aciklik getiricem
ben eskiden ayrıntılı yazmıştım, önce kıbrıs sonra türkiye iş bankası kartımla alıyordum, ancak misafir olarak alınabiliyor, dolayısıyla garantili teslimat soru işareti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)