Arkadaslar bakalım bu yıl da motosiklet klüpleri beleş bilet almak için çığlık yapacaklar mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
Çiğlik yapacaklarını?
Arkadaslar bakalım bu yıl da motosiklet klüpleri beleş bilet almak için çığlık yapacaklar mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:38 ----------
Çiğlik yapacaklarını?
Antalyadan gunubirlik gitmeyi dusunen var mi ucakla gidis donus 140 tl civari
Basligi gorunce çemkirmeye girmistim. :D illa ki yapcaklar.
İzmirden motosikletle giden gidecek olan varmı.
valla fuar için anadoludan çıkıp gelecek arkadaşlara tavsiyem gelmemeleri. Yazık günah yol parası bilet parası gidin bir gariban sevindirin daha iyi. Fuar hersene olduğu gibi bu senede aynı yerde aynı düzende. Firmaların bile hemen hemen hepsi aynı yerde.
Ben 15 dakkalık meseden fuara gitmeyeceğim millet taa anadolunun diğer ucundan geliyor.
Fuarın bir işlev yok ki. Yeni modelleri yoğun keko istilasından dolayı inceleyemiyoruz. Eleman motorun üstüne çıkıp depoyu okşayarak yanındakiyle sohbet ediyor. Arkasında aynı saçmalığı yapmak için bekleyen onlarca kişi. İnsan kalabalığından motosikletleri göremiyoruz. Fuarda tanıtım yapması gereken firma görevlileri fiyat dahi söylemiyorlar. İnsan kalabalığının arasından kafayı uzatıp motora bakıyoruz ancak.
Ekipman alışverişi desen ayrı bir saçmalık. Bir sürü stant açıyorlar ama fiyatlar pahalı. Kocaeli başerler motosikletten 25 liraya aldığım motul zincir yağının aynısını fuardaki distribütör 35 liraya satıyordu.
beleş bilet dağıtılıyor diye millet akın ediyor fuara sonrada ne motor nede aksesuar incelemesi yapabiliyoruz motorla ilgisi olmayan adamlar bile var içeri de çok acayip oluyor
Kelepir motor araniyor
Ay sonunda markalar bir iki küçük yarışma adı altında bişeyler yapacaktır sosyal medya hesaplarını takip etmek lazım.
İstanbulda fuar zamanı, fuara gelen motosiklet tutkunlarına scotty ve taksimono bir güzellik yapacak mı ?
Geçen sene bu bilet olayı baya olay olduydu. Rahmetliyle baya uğraşmışlardı.
Bu adam cuma günü qider..
Haydi Antalya-İstanbul kalmasın.. :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)