Motosiklet ile cip kafa kafaya çarpıştı..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Ulan çok kötü durum ya, şehir içinde hiç yaşamadım ama şehirler arası yollarda insan bide yorulunca yeşili gördümü kırmızı ya döner diye pek düşünmeden gazlıyo sonra sonuç bu. Ben de bu şekilde defalarca kırmızıda geçtim çok şükür bu çocuklar kadar şansız değilmişim.
Araba sahibine yazık muhtamelen görmeyip çıktı güzelim arabası hasar gördü. Çocukların durumu hafif olmasa üzülürdüm fakat şimdi onlara çok iyi ders oldu, altlarına bu motoru verenede. Ödeyecekleri ceza, araçların masrafları, çekecekleri ağrılar, aileden yiyecekleri laflar yeşilde bile 2 kere düşünüp geçer artık.
Çok şükür cana gelmemiş.
-
bilinçsiz genç bir kardeş en azından kaskı varmış. ben çocuktan çok ailesine veya o motoru eline kim verdiyse ona kızıyorum.
fotoğrafta 2 adet egzoz çıkışı gözüküyor belki 2 belki 4 silindirli koca motoru 17 yaşında çolu çocuğun eline vermek cehalet
-
Yalniz bir sey soylemem lazim bu isiklar konusunda. Ozellikle sehirlerarasi yolda yesil yanarken belli bir suratte geliyorsunuz ve oyle bir noktada o isik kirmiziya donuyor ki mecbur kirmizida gecmek zorunda kaliyorsunuz. Su isiklar kirmizaya donmeden once yesil isik yanip sonse ve gelenleri uyarsa bu kaza riskleride azalacak. Hatta isikla beraber bir sayac olsa cok daha guzel olur.
-
sadraf adlı üyeden alıntı
Yalniz bir sey soylemem lazim bu isiklar konusunda. Ozellikle sehirlerarasi yolda yesil yanarken belli bir suratte geliyorsunuz ve oyle bir noktada o isik kirmiziya donuyor ki mecbur kirmizida gecmek zorunda kaliyorsunuz. Su isiklar kirmizaya donmeden once yesil isik yanip sonse ve gelenleri uyarsa bu kaza riskleride azalacak. Hatta isikla beraber bir sayac olsa cok daha guzel olur.
Zaten öyle değilmi ? yeşil kırmızıya dönmeden önce yanıp sönüyor. Yani bizim buralardaki ışıklar böyle
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
-
54RR adlı üyeden alıntı
Zaten öyle değilmi ? yeşil kırmızıya dönmeden önce yanıp sönüyor. Yani bizim buralardaki ışıklar böyle
evet öyle olan yerlerde var ama olmayan yerlerde hala oldukça fazla
-
Bunun yerine başka bir ışık koyalım. Adına da sarı ışık diyelim bence.
-
pea adlı üyeden alıntı
Belirli hızlarda 3-5 saniye yeterli olmuyo. Trafiğin hızlı aktığı her yolda ışıklar bencede en az 10 saniye öncesinden yanıp sönmeli, ansızın sarı yandığında duramayabilirsin. Bu motosiklet için geçerli değil bi tırda duramayabilir her türlü risk.
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
-
Adıyaman haber: Motosiklet polis aracına yandan çarptı: 1 yaralı..
Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı, Adıyaman Adliyesi önünden yaya geçidini kullanarak yolun karşı tarafına 02 HY 728 plakalı motosikletiyle geçmeye çalışan Burhan Güneş, Saat Kulesi Kavşağından Ünal Petrol Kavşağı istikametine gitmekte olan trafik polis aracına yandan çarptı. Yaşanan kazada motosiklet sürücüsü Burhan Güneş yaralandı. Yaralı Güneş, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Motor R25 ehliyetleri yoktu büyük ihtimal
-
Işıklara çözüm bulmak yerine trafik ışıklarının olduğu yere yaklaşırken son anda bile olsa durabilecek hızlarda girsek.
Bir de şu var; biz son anda geçerken kırmızı yansa bile diğerlerine hemen yeşil yanmıyor. Zaten o ışık yeşile dönene kadar geçip gitmiş oluruz.
Yine de ne olursa olsun kavşaklarda hızımızı düşünelim.
-
pea adlı üyeden alıntı
şehirlerarası yolda sarı ışık hiçbir işe yaramaz, kırmızı ışık yanmasına yakın yeşil ışığın yanıp sönmesi lazım bunun her yerde olması gerek kaç kez sorun yaşadım hem arabayla hem motorla. geçtiğim kırmızı ışıkların haddi hesabı yok şansımada öyle bir yerde yanıyor ki frene bassan duramazsın daha fazla gazlasan yetişemezsin öyle berbat bir durum.
-
Motosiklet kullanıyorsan ışıklara gelmeden hızını düşüreceksin. Yada başın beladan kurtulmaz.
Geçmiş olsun.
-
Şanlıurfa haber: Çarptığı kadını olay yerinde bırakıp kaçtı
Şanlıurfa haber: Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde motosiklet sürücüsü, bir kadına çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı.
Edinilen bilgiye göre, kaza Haliliye ilçesine bağlı Bamyasuyu Mahallesi'nde meydana geldi. Yolda, karşıdan karşıya geçmeye çalışan S.K.'ye (28), iddiaya göre plakası ve sürücüsü belirlenemeyen motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere yığılan kadını fark eden vatandaşlar, durumu acil sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, yaralı kadını ambulansla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, kadına çarptıktan sonra olay yerinden kaçtığı ileri sürülen motosiklet sürücüsünün bulunması için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Motor R25 ehliyetleri yoktu büyük ihtimal
R25 te ne zamandan beri çift disk 4 manifolt upside down amortisör var... muhtemelen 2008 üzeri 600RR
-
manofsteel adlı üyeden alıntı
R25 te ne zamandan beri çift disk 4 manifolt upside down amortisör var... muhtemelen 2008 üzeri 600RR
daha çok r1 e benziyor motosiklet.
-
Işıklara yaklaşma hızı kaç olmalıdır sizce? Kırmızı yandığı anda duramayacak kadar hızlıysa zaten hatalıdır
-
Hachiko ciğerimizi dağlamaya ant mı içtin güzel kardeşim ? Güzel bir haber paylaş yahu bir kere de. Ne bileyim pembe kar yağdı falan gibi bir haber yok mu hiç ? :D
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Hachiko ciğerimizi dağlamaya ant mı içtin güzel kardeşim ? Güzel bir haber paylaş yahu bir kere de. Ne bileyim pembe kar yağdı falan gibi bir haber yok mu hiç ? :D
http://www.motosiklet.net/forum/son-...en-harika.html
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
daha çok r1 e benziyor motosiklet.
2005 zx636
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)