piyasa ölü mal satılmıyor diyenler
Reklamlar
-
bir malın bir değeri vardır ama malum şu aralar malın 2 kat değeri fiyat istiyorlar bakınız tofaş+reno serisi 5 sene sonra antika diye kakıtacaklar
bunu gören yüksek model araç sahipleri de benim arabam ucuz mu gidecek onlarda fiyat yükseltiyor
motosiklet piyasası da böyle oldu onun motoru şu fiyatsa ben niye ucuz satayım
Reklamlar
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Kimse çakal enayi değil Gardaş , ben uyguna alırsam bende motorumu uyguna satarım ama herkes 10 bine aldığı motora 13 çekince olmuyor ben 5750 ye aldım 250 de bakım yaptım, 4000,5500 arası satacağım ama bende motorsuz kalmayayım , uygun alayım bende uyguna satayım derdindeyim alıp satıp para kazanmıyorum , nmax beğendim almak istiyorum
Forumda herkes salya sümük ağlıyor kimse malını 1 kuruş aşağı satmıyor çakal olan ben değil olsam olsam enayi olurum
Yanlış anlama kimsenin şahsına demiyorum.genel olarak konuştum.yahu sıfır km makine'ye zam geldi.2013 modele 5-7 arası zam koyuyolar.neden yani.Senin motorun sıfır mı? atıyorum 3 sene önce 43 e almış.şimdi fiyatı 52000.bende bula ayar oluyorum.
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
-
qqferit adlı üyeden alıntı
yaptığın bakım parasını nie ekliyosunki yaptığın bakım senin güvenli ve rahat şekilde sürüş yapabilmen için. yani normal bişey ekstra değilki onun fiyatını ekliyesin. ozaman ödediğin vergileri sigorta masrafını da ekle ki tam olsun
bu mantığa göre motorunu bindiğin yıpranma payını düşüp 3000 tl ye satarmısın ? (pek sanmıyorum )
-
komşum geçen yıl benim tavsiyemle nmax almıştı. üstünde orijinal sırt dayama, orijinal ön cam gibi ekstraları da vardı. emin değilim fakat taş çatlasa 1000 km kullanmıştır.
çalıştığı şirket araba verince motosikleti kullanmaz oldu. birkaç hafta önce 10.000 civarı bir fiyata satmış. sıfır km. fiyatları üzerinden biraz sohbet ettik. yeni fiyatların çok daha yüksek olduğunu fakat bayilerin o fiyatlara mal satamadığını söyledi. niyeti satmak olunca mantıklı bir fiyata vermiş.
geçen yaz, benim nc-750'yi 19.500'e sattım. 600 km'de sorunsuz, tertemiz motordu. sıfır fiyatları uçmuş ama kasa değiştirmiş. 25'den başladım, iki ay bekledim, ancak bu fiyatı buldu.
söylemek istediğim kimse enayi olmadığı gibi kimse uyanık da değil. periyodik bakımda değiştirdiği yağın-filtrenin parasını, janta yapıştırdığı stickere verdiği parayı sıfır motor parasına ekleyip de fiyat yazanlar başka bir alemde yaşıyor. benzer şekilde, sıfır bedelinin yarısına 1000 km'de motor almayı bekleyenler de başka alemde yaşıyorlar. gerçek alıcı ve satıcı, üstünde anlaşacak makul bir fiyatı eninde sonunda buluyor.
-
Motorumdan bahsettim, birinizin nazarı değdi. Az önce minnak bi kaldırıma çıkayım dedim, yerler ıslak lastik kaydı, kendimi kurtardım ama motor düştü :( İlk düşüş, hafif bi grenaj çizilmesiyle atlattık. Nazarlık olsun, napalım herşeyin başı sağlık...
-
Yahu millet sana niye satsın 9bine bunu niye heryerde yazıyorsun amacın ne senin canınmı sıkılıyor hem niye versinler 14900 galiba şuanda sıfırı.takip edersin ilanları belki sıkışan biri verir boş boş yazıp duruyorsun
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Bütçeni zorlayacaksa Okm Kymco agility16+ Abs modeli suan piyasada bakmani oneririrm.
https://www.kymco.com.tr/urunler/100...y-16-150i.aspx
Bayinin onune at 9.500 nakit parayi,al geç.
Bende mezarciyim,merak ettigin taktikleri sorabilirsin.
Zincirlikuyuda şöyle manzarali bir mezar bile baya pahali.ordan yap hesabini,mefta bir kere ölüyör ama pahali işte..
Ne Nmax'miş be ? 9990 TL'ye sıfır şu motor varken Nmax'in yüzüne bakmam. Şu markacılık olayı bitmedikçe daha çok kazıklar firmalar bizi.
-
-
Seko adlı üyeden alıntı
Ne Nmax'miş be ? 9990 TL'ye sıfır şu motor varken Nmax'in yüzüne bakmam. Şu markacılık olayı bitmedikçe daha çok kazıklar firmalar bizi.
Ah dostum ah her ortamda anlatiyorum.
Saglam pazarlikla,9500 tl sicak parayi masaya at rahat alirsin.
Nmaxi ve kymconun bu modelinin karenajlarini sökün,şasi aksamini braketleri,kaynak teknolojisini inceleyin,bu kadar iddialiyim kymco bir basamak daha iyi.
Agility city 200 modeli ile ayni şasiyi kullaniyor.
Not:Boşa vites atmam ben,bizzat inceledim,yillardir makina ve otomotiv sektorunde calisiyorum.
-
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
ya profil resmini görünce sinirlerim bozuluor , zaten fiyatlar böyle olmalı ne olucak başka ?
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
ya profil resmini görünce sinirlerim bozuluor , zaten fiyatlar böyle olmalı ne olucak başka ?
Hani alıyodun hemen 9 bine?
-
Şimdi baktım 9bine 2016 modeller var bissürü.
-
Hani alıyodun hemen 9 bine?
Şimdi 8.000TL yi görünce, 7.000TL ye pazarlık yapacaktır.
-
Motor satın almayın.Sokaklarda her cins motosiklet var.Birini sahiplenirsiniz.
Bayiler küçücük showroomlarda tutuyor motorları.
R25´i öylemi aldin yoksa,gelip burada birilerini kekliyon
Kedi mi bu sahipleniyon..
Yer değiştirdi desene...
-
Motosikletin kaldırımda işi ne ki?
-
-
ryangt adlı üyeden alıntı
ölücülük , ölüsevicilik nedir?
öğrenelim.
bahsi geçen paralar da çok komik 8-10 bin
es kaza elinize 50 bin geçse panigale r, s1000rr bakınacaksınız demekki
2013 te lavuğun biri 42 yazdığım araba için 'önüne 35i atarım devrini aynı gün alırım' gibi bir mesaj atmıştı, önce beylikdüzüne çağırdım, sonra büyükçekmece noterdeyim dedim,sonra b.düzü migrosun orda ekspertiz var birşey çıkarsa yol masrafın bana ait dedim telefonda , sonra telefonu kapadım komple
lavuğu kameraya çekicektim migrostan düzgün bir açı yakalayamadım.. mal mal gezindi defolup geri gitti sonra kalamışa mı kadıköye mi ne, 2 gün sonra telefonu açtım bir dünya mesaj atmış
Sana 50bin vereyim git başka araba al diyemedinmi?
Aradaki 7bin tl ciddi rakam.zaten oda farkindaymis ne tutturursam hesabi.
Piyasasi belli olan araçlarda sembolik pazarliklar olabilir.bende eski aracimi sattigimda 59bin tl fiyat istiyordum.bir gun oncesi 700km uzaktan memur bir arkadasa opsiyonladim araci,neyse telefonda anlastik devir yapacagim gün,bulundugum sehirden birisi aradi 58 bin vereyim dedi,bende sehir disindan birisi gelecek gelmezse anlasiriz dedim,neyse arkadas geldi 57 bine verdim exper raporlarini gosterdim bakmadi bile torpidoya atti.
Ertesi yil arac alacagim zaman izmire gittim ve ayni jesti karsi taraftan gordum 77bin tl olan araci 75bine aldim.
Fazlada suyunu cikartmamak lazim.
-
Bende senin gibi önce ikinci el alayım dedim. Sonra fiyatlar sıfır fiyatına yakın olunca sıfır alayım dedim ve biraz yetersiz di param. Tabi zırt pırt zam geldiği için sıfır fiyatlar uçtu gitti. İkinci el desen daha kötü.
4 yaşındaki motora bile yüksek fiyat çekiyorlar. Bazılarını da ben beğenmedim.
Elimde kuba pars 145 vardı satmadım kullanıyorum. Vazgeçtim almaktan.
Fiyat makul olana dek almam.
-
Fiyat makul olmaz artık. Geliriniz makul olursa alabilirsiniz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)