Herkese merhabalar. Olayı baştan anlatmak istiyorum geçenlerde bir kaza geçirdim.Kaza yaptığım kişiyle tutanak tutmadım amasözlü olarak anlaştım motoru aldığım yere götürüp yaptırmak istedim aradan bir hafta geçti aldığım yerde 4 bin tl hasar kaydının olduğunu söyledir. Bu masraflar arasında en çok tutanı kafa demiriydi bayiye göre kafa demiri yamulmuştu. Ufak tefek çizik olan yerleride hasar olarak yazıp yenisi takıcaklardı bu yüzden fatura kabardı. Kaza yaptığım kişi fazla buldu parayı kabul etmedi benim tanıdığım var gel yaptır yaptırmıyorsan benden bukadar dedi bende kabul ettım bır ustaya goturduk ismini vermek istemedim belki adı hakkında yanlış anlaşılmalar olabilir diye.neyse motoru yaptırdık kafa demirinde problem olmadıgından bahsetti far kırılmış o yüzde onlar öyle söylemiş dedi vs.. motoru aldım kafa demirinde problem olsa bende sürerken fark ederdim herhalde.? Usta yaptıkları işin arkasında durduğunu bi problem çıkmıcanı söyledi motorun sol grenajında kaymalar olmuş açıklık belirginleşmiş tekrar götürüccem ve almam gereken stickerlar var onlar için aradıgımda ben sana dönücem diyip dönmeyi unuttuğunu söylüyor haftalardır.Ne yapmalıyım yada motorun gerçekten kafa demirinde problem varsa hangi ustaya götürmeliyim bildiğiniz güvenilir usta varmı yardımcı olursanız çok sevinirim...