Benzin ve Mazota ZAM! (15 Ocak 2018 Gece yarısı)
Reklamlar
-
Araç sahiplerine yine kötü haber geldi. Geçtiğimiz günlerde motorine yapılan 8 kuruşluk zammın ardından bir zam haberi de benzinden geldi. PÜİS tarafından yapılan açıklama, “16 Ocak 2018 tarihinden geçerli olmak üzere benzin grubunda 7-9 kuruş arasında fiyat artışı beklenmektedir. 15-16 Ocak 2018 tarihlerinde motorin grubunda fiyat değişikliği beklenmemektedir” denildi.
http://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi...yor-4-2173982/
Reklamlar
-
-
Peki ya neden gecenin yarısı ?! Uykuda yapıyorlar Uykudayken yapılınca sayılmıyomu, yoksa ukudayken yapınca anlaşılmıyomu.
-
KAMU SPOTU
"benzini acilen bırakman lazım"
KAMU SPOTU
-
Ya arkadaşlar yeter ama sinirlenmeye başladım şuna zam deyip durmayın lütfen rica ediyorum büyüklerimize kulak verin, yapılan şey "zam" değil "güncelleme". Arada fark var ama ben de bilmiyorum onu da açıklasalar onu da bileceğim.
Güncellemeseler bari.
-
-
Geçtiğimiz yıllarda petrol varil fiyatları neredeyse 3 te 1 kadar düştü.Aynı oranda herhangi bir düzenleme görmedim.Şimdi biraz artınca anında fiyatlara yansıtıyorlar.Birileri bizimle feci şekilde testis geçiyor sanki.
-
20 Ocak'ta mozata zam geleceği söyleniyor. Henüz mazota zam yok. Başlığı değiştiremiyorum.
-
Zam gelmesi normal... ;) Asıl sorun zam gelmemesi ;)
Kudretsiz beyinler, zayıf gözler gerçeği kolayca göremezler. M.KEMAL ATATÜRK.
-
osiosborn adlı üyeden alıntı
20 Ocak'ta mozata zam geleceği söyleniyor. Henüz mazota zam yok. Başlığı değiştiremiyorum.
Nasıl olsa her şekilde zam geliyo sıkmayın canınızı.
O kadar alıştıkki artık zam haberlerine. Zam olmazsa şaşırıyoruz.
Yapılan bu kadar çok hizmete azıcık zam olacak elbet. Adamlar yol yaptı, yol yaptı, yol yaptı.
Başka bişey yaptımı hatırlayamadım şimdi. Ama olsun evlatlara yeni gemicikler lazım.
-
-
Bizim gibi 3. dünya ülkelerinin en büyük gelir kaynağı vergiler ve zamlardır. Hiç şaşırmadım. Bunca para toplanıyor ama istihdam sağlanamıyor. Demek ki sepetin dibinde delik var.
-
-
arkadaşlar ekonomi çok iyi eskiden manuel tezgahlarda sanayi dönerdi şimdi cnc tezgahlarda çok daha büyük bir üretimimiz var.
önceden telefon yoktu şimdi herkeste var ,şimdi sıra beklemiyoruz evde randevuyu alıyoruz saatinde gidiyoruz işimizi hallediyoruz.
çok sonralara gün veriyor ama sıra beklemiyoruz ,her şeyi abartıyorsunuz
belki eskiden bir asgari maaşla alınan benzin ,ekmek ,çay ,su daha fazla alınabiliyordu gibi şeyler duyabilirsiniz inanamayın ,bu sözler dış mihrakların huzurumuzu bozmak için söyledikleri şeyler ,kurun yükselmesi falan yalan döviz gerçek değerini yansıtmıyor.
başka para birimleri olmasaydı ,başka devletler olmasaydı ne kadar güçlü olacağımızı düşünün bi,dış mihraklar bunların farkına vardıkları için sürekli bizimle uğraşıyorlar,vatan haini gibi her şeye karşı çıkmayın zamlar çok yararlı şeylerdir ,zam yapılıyor diye ekonomi kötü olduğu anlamına gelmiyor.
-
1 Hafta önce zam gelecek demiştim :D 6 olsun ülkece rahatlayalım..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Bu ülkede hiçbir zam vatandaşı etkilemez. Trafiğin halinden anlıyoruz. Aracı olan çoğu kişi toplu taşıma kullanmıyor. Affedirsiniz de işemeye bile araç ile giden var. Benzin 6 liraya dayanmış, mazot 5 TL yi geçmiş kimin umrunda. Çoğu kişi ağır vasıta işini bıraktı. Çiftçi kan ağlıyor. Ama yatı olana yakıt 3 de 1 fiyatına satılıyor. Zenginden az vergi alıp fakirden kat kat vergi alan başka ülke olamaz herhalde.
-
Onlarda zam yapmak istemiyorlar ama şartlar gereği böyle , kuruş kuruş zam yapıyorlar elleri gitmiyor.
Yandaşlar aç mı kalsın ? Halk görmedi ama onlar gördü gördüklerinden geri mi kalsınlar ?
-
arkadaşlar lütfen devletimiz benzinden %65 vergi alıyor olabilir fakat bu zamlar petrolün varilinde oluşan fiyat artışının etkisidir. yüce hükümetimiz ve hazreti rte'nin bu zamlar ile alakası yoktur.
-
bir kere de ben paylaşayım şunu heves ettim
eğleniyor muyuz gençler
-
Ulan 4 silindire geçtim geçeli bu benzin zammı kadar içimi acıtan birşey olmadı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)