Yarin Gitmem Gereken Rota Hakkında Tavsiyeler
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Saolun dostlar atlattik cok sukur. Yer yer frenle arka teker yanima gelsede insanin aklinda 1 aylik bebegi varken riskli hamle yapmiyor. Aha viyadük gizli buzlanma olur diyip yavasliyor direk ellerdeki refleks zayifda olsa yatasin geliyor o viraja ama tutuyosun kendini ister istemez. Bi ara sadece kamyon sollar oldum millet egsoz sesini duyunca saga cekiyo otomatik bakiyo gecmiyorum devam ediyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
Not : uzun aradan sonra anne kahvaltisi paha bicilemez.
-
mchi adlı üyeden alıntı
Not : uzun aradan sonra anne kahvaltisi paha bicilemez.
Bak ya oldu mu bu şimdi?
Ne zamandır ben de özlüyorum o kahvaltıları, şimdi durup dururken bana git gel bin km. yol yaptıracaksınız.
-
Adam dünya turuna çıkmıyor yahu, amma abartıyorsunuz. Refleks kaybı ve el üşümesi icin 30-40 dk da bir sigara icimlik mola verirsen yolculuğun nasıl bittiğini bile anlamassın.
Kural şu; varmak icin değil , yolda olmak icin sür. Gideceğin yere ha babam de babam varayım diye cebelleşirsen , o yol bitmez. Keyif almaya çalıs.
Ben 125 lik scooter ile o yolu yaptım. Üstelik fantazi olsun diye, Balıkesirden içeri girip , Ayvalık üzerinden yolu uzattım.
Kazasız bol keyifli yollar.
Edit : Yolculuğun bitmiş. Gecmis olsun
-
rotayı bilmiyorum nasıldır.Ama havalar soğuk,lastiğe güvenip fazla yatmayın.lastik ne kadar sıcak olsa da asfalt soğuk.iyi sürüşler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)