Malum siteye girdim cbr250 fiyatlarına bakayım dedim o da ne!
2011-2012 model yaklaşık 35-40 kmdeki motoru 10 bin tl'ye koymuşlar.Cidden satabiliyorlar mı bu fiyata ?
Malum siteye girdim cbr250 fiyatlarına bakayım dedim o da ne!
2011-2012 model yaklaşık 35-40 kmdeki motoru 10 bin tl'ye koymuşlar.Cidden satabiliyorlar mı bu fiyata ?
Artık piyasa eskisi gibi değil çok fazla motor ve çok fazla binici var. Bu yüzden her mala bir alıcı çıkıyor. Zaten kışın motosiklet fiyatları düşer diye bir genelleme ben 30 yıldır görmedim. Bazen ihtiyacı olan ve kışın saklayacak yeri olmayanlar 3, 5 lira düşüp satıyordu.
Ayrıca şu an bakıldığında cbf 150 nin 8milyara satıldığı ybr 125 in 10 milyara satıldığı yerde cbr 250 10 liraya bedava.
Sus olsun diye koyuyorlar ilana... Misal temiz dusuk km z800 var bir tane yazin 27.500 diyordu satilmadi hala satilmiyor. 25.000 civarina gidiyordu satilanlar. Dun ilanlara baktim 30 dan asagi yok, satiliyor mu yine satilmiyor.
Satılsada satılmasada motorlar bu fiyata
Piyasa pertttt
motorlarımı saklıyorum. Ölsem satmam. ben 3500e 2014 model ybrmi satarım adam alır 7bine ilana koyar.
Bu zamanda satmak pek mantıklı değil. O yüzden koyan da yüksekten koyuyordur. Bunu satan da yenisini alacak sonuçta
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
Kış'la alakası yok. Sıfır fiyatlarla alakalı. Siz alsanız, sizde aynı şekilde fırsata çevirirdiniz. Kimse malını öldü fiyatına satmak istemez. Altından değerli oldu. Yamaha al bir kenara bırak, 3 ay sonra aldığından bikaç bin lira fazlasına sat. Her ay zam geliyor ' çok şükür '
Mezar fiyata nmax satan varsa alırım arkadaşlar 8000 e düzgün kazası olmayan temizliğine göre 9000 de veririm
Serengeti düzlüklerinde yaşarım
3 ay önce motor almaya karar verdim. çok masraf olmasın diye cbf veya ybr bakayım dedim.
2014 model cbf 'e 5000 TL yazmış bir kuruş aşağı inmiyor. keza ybr satanlar da aynı şekilde.
bende sinirlendim gittim 2012 model 23.000 km'de 9750 TL'ye cbr250 aldım,bu da diğer ilanlara göre gayet uygundu. maalesef piyasa bu.
Ben kendi motorumu emsallerine göre 3-4 bin TL aşağı fiyata koydum, hatta benim motorumdan düşük model yüksek km'de hasar kayıtlı motorlardan bile ucuza koydum acil nakit ihtiyacım olduğu için.Gel gör ki hala satamadim, gelen mesajlari size göstersem motosiklet sürmeye küsersiniz utanmasalar motorumu almak için benden para isteyecekler.
aslında olay şöyle, kışın motosiklet fiyatları düşmüyor ancak geçen sezonun fiyatlarından kalıyor, ama martta onların hepsi zam yer, yani sezondaki olacak fiyatına göre uygun şu an motorlar.
bende şimdi motorumu koyacağım geçen sezon fiyatından, eğer o fiyata satılırsa , yeni alacağım makinayı da zam gelmeden önce alıp kenara koymuş olurum.
yok satılmazsa mart da zam yapar , yeni motoru da zamlı alırım, çok değişen bir şey yok.
aynen katılıyorum. ben mt25i ikinci el olarak aldığımda sıfırı 17000 TL idi ve ben 15.000e almıştım. sadece 5000 km kullandım ve şimdi sıfırı 22.750 TL olmasına rağmen ben 15000 TL den satıyorum. dediğin gibi satamazsam fuardan sonra 16500 den aşağı vermem çünkü alacağım motorların da fiyatı artacak
Fiyatlar ve kurlar böyle anormal seyrettiği sürece yaz-kış mevsim ayrımı pek kalmadı. Piyasa fiyatı ilanda yazan fiyatlar olmadı hiç bir zaman. Alıcı ile satıcının ortak noktada buluştuğu bir rakam varsa piyasa fiyatı odur. Zaten öteki türlü alışveriş olmuyor.
2 yıl önce 10,000TL (3300$)a alıp tertemiz baktığınız motora 9500TL (2530$) ilan veriyorsunuz, arayanların talebi 7000TL param var veya yok 3 aylık senet yapalım diye komik ötesi teklifler.
başlıktan çok etkilenip ilanında %20 indirim yapan yüzlerce binlerce kişiden biri değilim. 2. el piyasayı belirleyen pek çok etken vardır.(motorun kendini kanıtlamış olması,kronik arızası bulunmaması,halen üretiliyor olması gibi gibi) ama en büyük etken 0 fiyatıdır. bu kadar zam gelen bir ülkede 2. el piyasasının düşük olacağını beklemek 2. el motor almak üzere olan bencil insanların lüksüdür.
2.el.motora fiyat verirken elinizi vicdanınıza koyun satan adamda motor alacak sizin paranız değerli karşı tarafın çöpmü
Millet alırken ucuz alayım satarken kar edeyim havasında. Kış gelince ölü fiyatına alırım mantığıyla yaşayınca böyle oluyor. Mecbur olan çok acil paraya ihitiyacı olan yazında ucuza vermek zorunda kalır kışında. Sadece kış mevsimi daha uzun. 4 yaşında bir motoru sıfırının %30-%35 düşük fiyata satmak adil değilmi? kaça satacak adam bedava mı verecek. Herkes kendince uyanık.
14 model 24bindeki cbr250imi 1 ay ilana bıraktım 11bin son fiyat diye 1 tane arayan olmadı o nasıl olacak
Bu fiyata alan yokken siz zam yapın kesin alan çıkar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)