Sıkıntı şu insanlar zamanında aldıkları motoru sattıklarında kendi motorlarına yakın bir motor alamıyorlar. Fiyatlar çok arttı 20 bin liranın altında motor kalmadı. Aldığın fiyata satsa bile zarar ediyor millet çünkü o zaman verdikleri x lira şimdi 2x liraya denk geliyor. Millet de düşürmek istemiyor fiyatları. Gelişmiş ülke olmak adına motosikletleri teşvik etmemiz gerekirken (trafik sorunu, emisyonun az olması vs.) bizim devletimiz vergileri daha da artırıyor. Yerli bir şirketin büyük bir üreticiyle üretim anlamında ortaklığa gidip Türkiyede yerli motosiklet üretiminin desteklenmesi gelecek için mantıklı bir yatırım olacaktır ama şu an ciddi anlamda böyle bir adım da yok. Dünyada genç nüfus oranının en yüksek olduğu ülkelerdeniz çok büyük pazar potansiyelimiz varken her adım negatif olarak atılıyor ne yazık ki.
Aslında ölücü tayfasından da kaynaklı fiyatlar.
Resmen adamı çığrından çıkarmak için uğraşıyorlar.
2007 model kazasız çantalı vs hiç bir masrafı olmayan(bakım dahil) cbf600 üme öyle saçma fiyatlar verdiler ki ilanı kaldırdım. Vfr800 almaktandavaz geçtim hali ile
Normal fiyatta olan ilan yok hocam illaki insanlar ölücülük yapma peşinde olacak. Siz ilan koyarken bunlar ölücülük yapar 2 fazlasına koyayım diye mi ayarlıyorsunuz ? Geçen sene vs bu sene cbf 600 fiyatları arasında da uçurum var sözüm meclisten dışarı ama ölücülük olduğu kadar gerçekten şişirilmiş fiyatlar var.
Yok öyle bir fahiş fiyatta çekmedim. Ki henüz 2 ay filan geçti üzerinden.
18 bin tl yazmıştım hatta yanlış hatırlamıyorsam.3 lü kappa çanta seti leovince titanyum egzoz, orjinal egzoz , tur camı yeni lastikler vs.
Hani gözüm gibi de bakarım Almadan önce 4 yere göstermiştim. Honda servisi dahil. Çok sağlıklı deyip salça olanı da olmuştu
ilanların büyük çoğunluğu satılmayacak kadar yüksek fiyatta, güzelce eleyip gerçekten değerinde fiyat yazılan ilanlar incelenebilir. diğerleri çöp.
Bi fırsatçılar var birde iyi malı olanlar. Bakımlı extralı motora iyi fiyat istersin anlarımda , canını çıkardığı motora aynı parayı isteyende var..
Mezar fiyata nmax alirim oylr 2015 de 10 bine almis adamin motorunu 12 felan vermem 8-9 arasi nmax alirim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...muz-dusuk.html
dostum cbr250 10 lira istemiş normal bir fiyat artık. cbr125'in sıfırı 14.500 tl.
Rs 200 al f/p motoru baska alabilecegin bisey yok
sonumuz hayrolsun, %10 kişinin maddi durumu el veriyorsa fiyata takılmıyor.zaten yükses mebla motorlarda satış çok çok az.
bir motor var ilanda,sıfırı kendi model yılında 45000 civarıydı.motor 1000 kmde bile değil.70000 fiyat koymuş bu ne ola ki?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)