Merhaba,
Bazı fotoğraflar'da ve videolar'da montların tişörtlerin vb. Motosiklet.net logosu olduğunu görüyorum
Bu logoları kendileri mi bastırıyor ?
Merhaba,
Bazı fotoğraflar'da ve videolar'da montların tişörtlerin vb. Motosiklet.net logosu olduğunu görüyorum
Bu logoları kendileri mi bastırıyor ?
ücretsiz varsa alabilirim fakirim
Zamanında tişörtler, polarlar, reflektörlü yelekler üretmişliğimiz var. Kar amacı ile değil, ama maliyetine en yakın üst yuvarlama rakamından satmıştık zamanında. Atıyorum sekize mal oldu ise ona, yirmi üçe mal oldu ise yirmi beşe satmak gibi.
Hiç bir zaman "bizden habersiz bunları basamaz kullanamazsınız" demedik, ticari olmamak kaydı ile kendi kullanacağınız ekipman ve giysilere bunları basabilirsiniz. Fakat bireysel olarak zor olacağını tahmin ediyorum.
İki senedir polar yaptırma fikrim var, bir kaç kere de Erhan ile bu konuyu görüştüm ama yoğunluktan bir türlü ilgilenemedik.
Bu sene bahar gelmeden halledeyim bu işi o zaman, hem tişört hem polar mı yapsak?
Bir büyük bir küçük sticker yaptırırsanız bir tanesi kaska bir tanesi motora güzel olur. En azından bir yerde forum üyeleri karşılaşınca sohbet muhabbet çıkar.
sinbo sponsorluğundaki reflektif yeleklerden elimde var,
sanırım o zaman beden konusunda sıkıntı yaşamışım,
büyük duruyor,
ürün oldukça kaliteli,
hatta daralttırmayı düşünüyorum,
başka bir şey aldığımı hatırlamıyorum,
tişört olabilir,
minimal tasarım ile.
Sticker, t shirt, polar, arma (dikmek için) güzel fikirler bence.
Yolda karşılaştığımızda en azından selamlaşmak için patch olsa harika olur.
Bir de tshirt fikri güzel olacaktır, logo gayet güzel zaten, sadece logo olsa bile kafi
Yelek ve tshirt daha çok talep görür bence.
Fazladan montlara diktirmek için logo da yaptırılırsa talep görecektir.
tisort mont yelek vs herkesin farkli dusuncesi var en güzeli arma , sticker vb
Bence sticker, bandana ve pach (yama) olmalı. Mevcut ekipmanlarımızın üzerine kolayca uygulayabileceğimiz ve uygun fiyata temin edebileceğimiz şeyler olursa ilgi daha yoğun olur düşüncesindeyim. Şahsen bu set için 4 takım ön sipariş verebilirim
tişört olsun polar da olsun alalım bi farkımız olsun
Konuyu canlandıralım da belki tekrar düşünülüp borşeyler yapılabilir
Reflektör yelek çok işe yarar gibi duruyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)