Herkese Hayırlı Akşamlar,
Size dünkü anımı anlatmak istiyorum..
Motorumu dükkanın (Restoran)önüne koyuyorum personel dinlenme alanına
iş yerinde yoğunluk vardı herkes çalısıyo..
yoğunluk bitince bi sigara içeyim dedim ve personel alanına gittim bi de ne göreyim motor yok o anki yaşadığım duyguyu anlatamam resmen kalbim yerinden çıkacak gibi oldu motoru daha yeni aldım..
neyse hemen müdürün yanına gittim "Motorum çalınmış kameralara bakarmısınız dedim" kamera o tarafı görmüyor dedi , bende çıktım tekrar tam sokaklara bakıcaktım ki müdür " Içerde iş yoğun sonra karakola gidersin dedi" çok şaşırdım..
çünkü müdürün böyle bisey demesi imkansız dı , neyse içeri geçtim aklım motorda hemen 155 i arayıp calinti ihbarı verdim, ve müdüre gidip
"ben karakola gidiyorum calıntı ihbarı verdim dedim."
o anda müdür BARMEN'e bakıp calıntı ihbarı vermis dedi o an dedim kesin şaka yaptılar ama o kadar sinirliyim ki şakada olsa şikayetci olcaktım böyle şaka olmaz resmen Eşşek şakası.
Herneyse sonra beni aldı ve 2 kişinin sığamadığı su deposuna goturdu bi baktım motor orda o kadar sevindim ki anlatamam.
Adam 20 dakika ugrasip su deposunu bosaltip motoru oraya koymus , "Neden böyle saka yaptın dedim " ve o bana şunu sòyledi " 5bin liraya motor aliyosun ama bi 30 lira verip kilit almıyorsun , benim 2 dakikami almadı o motoru oraya goturmek. hırsızı dusun adam bakar saga sola kimse yok alir goturur " dedi