Çarşamba günleri programı heyecanla beklerdik zaman nasıl aktı geçti, temmuz ne çabuk geçti arkadaşlar ben barkın abinin mezarına gittiğimde bile öldüğüne inanamamıştım.... :(
Çarşamba günleri programı heyecanla beklerdik zaman nasıl aktı geçti, temmuz ne çabuk geçti arkadaşlar ben barkın abinin mezarına gittiğimde bile öldüğüne inanamamıştım.... :(
Allah rahmet eylesin Mekanı Cennet Toprağı bol Ruhu Şaad olsun Amin...
bazen youtube kanalına giriyorum en son video 3 4 ay yazıyor kendi kendime 1 yıl 2 yıl olacak diyorum adam göçtü gitti :(
Bazı insanlar vardır çoook uzun yıllarda bir gelir ve bazı şeylerin seviyesini alır taşır taşır çalışır taşımaya devam eder öğrenir yapar geliştirir değiştirir yeniler artık o bazı şey dediğimiz olguu çooook yol katetmiş ve çok şey öğrenmiştir. İşte o olgu biziz bizi bu seviyeye taşıyan çooook uzun yıllarda bir gelen kişi de Barkın BAYOĞLU gibi adamlardır.
Herşey için Allah razı olsun sana teşekkür ederiz
ruhun şad mekanın cennet olsun inşallah
çoğumuza motoru sevdiren,öğreten adamdı. Allah razı olsun mekanı cennet olsun inşAllah..
Birinin bi sözü vardı;
"Öyle bi insan ol ki cenazeni hiç tanımadığın insanlar taşısın."
Böyle bişeylerdi. Yani seni hiç tanımayan insanlar bile senin için üzülüyosa doğru bişeyler yapmışsın demektir.
Mekanı cennet olsun, Allah kalanlarına sabır versin.
Hala acısı taze ve içimizi parçalamaya devam ediyor. Hakkını ödeyemeyiz, huzur içinde yatsın..
Her gece uyurken altınlı gecelerden bir bölüm açıp dinleyerek uyuyorum.Hepsi bitti ama bir daha izliyorum.:(
ardında kalanlar da apar topar kanalı kapattı. barkın böyle mi isterdi acaba?
Ölümüne çoook üzüldüğüm kişiler oldu ama Barkın abinin ölümü çok başka etkiledi. Hep keyifle izlerdim ama kendisiyle sadece 2 kez yanyana gelmiştik oysa.
Mezarina gidelim dedik eşimle, bir yasin okuruz... Lakin ben mezarin başına gelince salya sümük oldum ve kendimi durduramadigim icin biraz uzaklaşmak zorunda kaldim. Eşim okudu sagolsun. Yine de gercek gibi gelmiyor sanki...
25 temmuz günü haberi ilk okuduğum anı hatırlıyorum, görmüşlüğüm yok, tanımıyorum da ama o an içimde ki burkulmayı çok net hatırlıyorum. küçükken televizyon programını izlerdim. hayranla bakardık birkaç arkadaş. şimdi bize motosiklet tanıtan, bilgi adına birşeyler vermeye çalışan adam yok. hayatını buna adamış olan adam artık yok. üzücü. ama en azından istediği şekilde öldüğü için üzüntümü bastırıyorum.
huzur içinde yatsın. benim gibi birçok arkadaş üzerinde emeği büyük hakkı ödenmez
Gerçek manada üzen ve gerçek manada kendini bana özleten bir insandı. o kadar oksijen israfı medyatik maymun varken,ecelin Barkını bulması çok adaletsiz.Allah rahmet eylesin.Bilgili ve bilgisini bu kadar eğlenceli,keyifli,öğreterek aktarabilen pek az insandan biri.
Allah rahmet eylesin. Böyle bir insan saçma sapan bir kazayla aramızdan ayrıldı.. mekanı cennet olsub
Ben hiç tanımadım ama çok üzüldüm sanki en sevdiğim öğretmenimimi kaybettim daha çok bilgi vercekti bize kim bilir belki kaç kişi ona hayatını borçlu bu camianın abisidir benim gözümde.
Beni en çok kahreden şey kazanın nasıl olduğu kazaya sebep olan kişiye küfür etmeden bir günüm geçmiyor.
Bıraktığı büyük bilgi mirası ile hakkı yenmeyecek birisi olur Barkın Bayoğlu. Eğer ondan öğrendiğim bilgiler olmadan motosiklete başlasaydım , büyük ihtimalle küçük bir hata büyük sonuçlar doğurabilirdi. Mekanın cennet olsun babuş
Cenaze arabasının arkasında sessizce giden yüzlerce (belki binlerce) motosikleti asla unutmam...
Işıklar içinde uyusun.....
Tecrübe, limitlerini bilmektir.
İlk test videosu yakışıklı üstedımızın :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)