Gözümüz Aydın OTOMOTİV BAKANLIĞI geliyor
Reklamlar
-
Merhaba dostlar yeni bakanlık için ciddi ciddi düğmeye basmış herifler.
Dünya da bu bakanlığı kuracak 2. ülke olacakmışız Bizden önce Sovyetler birliği kurmuş onlarda dağılmış zaten
Çok ihtiyacımız vardı zaten yeni bakanlığa hayır anlamadığım şey bu sektörde dünya lideri olan Almanya da bile böyle bi bakanlık yokken bizde niye açılıyor..
Bakanlık açmanın ülkeye yüklü bir maliyeti yok mu ?
Ödediğimiz ÖTV yetmiyormuş gibi birde bakanlık gelirse ohoo bizi daha çooookk .....
Buyrun efenim muhalif kaynaklardan değil yandaş medyanın linkini veriyorum bakalım destekleyen olacak mı ?
Herkese iyi forumlar.
https://www.ahaber.com.tr/gundem/201...anligi-geliyor
Reklamlar
-
otomotiv bakanlığı nedir lan?
-
mtv çok sıradanlaştı. yeni vergi türleri icad edecek sanırım
-
Ciddiye alınacak bir şey değil.
-
Gerçekten ihtiyaç vardı, en azından kim geçiriyo bize adını biliriz
-
_chaotic_ adlı üyeden alıntı
mtv çok sıradanlaştı. yeni vergi türleri icad edecek sanırım
amörsör vergisi misal
-
Otomotiv bakanlığı olacaksa motosiklet bakanlığı da isteriz, bizim neyimiz eksik?
Ayrıca motosiklete konan vergiler ve mtv ler de az geliyor, acilen yükseltilmesi için çalışma yapılmalı
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Otomotiv bakanlığı olacaksa motosiklet bakanlığı da isteriz, bizim neyimiz eksik?
Ayrıca motosiklete konan vergiler ve mtv ler de az geliyor, acilen yükseltilmesi için çalışma yapılmalı
Üzdün. Otomotiv içine herşey giriyo misal köri sos ve taze fesleğen.
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
-
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Üzdün. Otomotiv içine herşey giriyo misal köri sos ve taze fesleğen.
Yahu olur mu öyle şey hiç, bir bakanlığın bir görevi olması lazım. Mesela tel zımba bakanlığı falan da kurulmalı acilen.
Baksana "Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı" içerisine "otomotiv" girmemiş ki bakanlığını kurma gereği duymuşlar. Motosikleti "otomotiv" kapsar diyosun birde cık cık cık...
Bu kadar ham bir düşünce sizden beklemezdim...
Yoksa sen koskoca devlet büyüklerimizden daha mı iyi bildiğini iddia ediyosun??? Aman diyeyim, Reisin kulağına gitmesin, çekerler kulaklarını
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Yahu olur mu öyle şey hiç, bir bakanlığın bir görevi olması lazım. Mesela tel zımba bakanlığı falan da kurulmalı acilen.
Baksana "Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı" içerisine otomotiv girmemiş ki bakanlığını kurma gereği duymuşlar. Motosikleti aynı bakanlık nası idare etsin? Cık cık cık beklemezdim bu kadar ham bir düşünce...
Yoksa sen devlet büyüklerimizden daha mı iyi bildiğini iddia ediyosun??? Aman diyeyim, Reisin kulağına gitmesin, çekerler kulaklarını
hahahah
Bence her birey kendi bakanlığını kursun akşamları asker basıp sabahları bir birimize savaş açalım
Dünya mavidir, tıpkı Portakallar gibi.
-
-
-
Benim de aklıma ilk olarak daha fazla vergi almak için yapılan bir hareket gibi geldi ama sonra maliye bu işi zaten hallediyor dedim.Yakında bisiklete de vergi gelirse şaşmam.
-
Konuya girdim. Güldüm. Çıktım
-
Mehter bakanlığına ihtiyaç varken,şimdi nerden çıktı
Mehter kursuna gidip,alayına isyan yapacaktık
Motorsuz taşıtlarda vergi koyalım recebim,sarı lira vereceğim,almsan karakola gideceğim
-
Boru değil , arabalardan eşek yüküyle vergi kopariyorlar . Birileri bunun muhasebesini hatta daha fazla nasıl kalın hale getirmeliyiz diye hesap yapmak zorunda .
Bence doğru bir hareket , tebrik ederim . Allah sizi en yakın zaman da alır inşallah .
-
"Trene bakan" olur da otomotive olmaz mı? Neyi eskik?
Zaten buharlı trenlerden sonra trenlerin seyir zevki kalmamıştı. Hızlı trenler de üstüne tüy dikti.
-
doksanlarda böyle bişey olacağını söyleseler, inanamazdım
-
Muhtemelen yanlis anladik biz. Otomotiv deyince aklimiza araba uretimi geliyor. Ama o konu degil galiba.
Dusununce gercekten de otomotiv ulkemizde cok onemli, iki sebepten dolayi:
1. Devletin en onemli vergi kaynagi aractan alinan vergiler
2. Devletin onemli harcamalarindan biri makam arabalari
Bunlar icin gelmistir belki bakanlik? Onemli yani.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Devletin onemli harcamalarindan biri makam arabalari
son derece yanlış bir tespit
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)