Gözümüz Aydın OTOMOTİV BAKANLIĞI geliyor
Reklamlar
-
Biz dünyanın yükselen gücüyüz Almanya ise, işte eyy Almanya yani...
Reklamlar
-
hemen dashaq geciyonuz. burada buyuk bir istihdam hareketi görüyorum. bakan, bakan yardımcısı, müsteşar, daire başkanı, genel müdür, müdür, şef, uzman, memur, şoför, hizmetli.
bakınız ne kadar büyük bir istihdam oluştu. hemen kıskançlık göstermeyi kesin.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
amörsör vergisi misal
Eveet çok mantıklı. Amortisör çok mu gerekli sanki kardeşim. Takır tukur da gidebilirsiniz. Ama yok illa amortisör isterim çukura girince rahat edeyim derseniz vergisini verirsiniz. Hem osmanlıda amortisör mu vardı. Bir gecede cahil kaldık. Eeyyy amortisor sen kimsin ya!
-
hokahey adlı üyeden alıntı
hemen dashaq geciyonuz. burada buyuk bir istihdam hareketi görüyorum. bakan, bakan yardımcısı, müsteşar, daire başkanı, genel müdür, müdür, şef, uzman, memur, şoför, hizmetli.
bakınız ne kadar büyük bir istihdam oluştu. hemen kıskançlık göstermeyi kesin.
özel güvenliği unutma bizde sebeblenelim
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
hokahey adlı üyeden alıntı
otomotiv bakanlığı nedir lan?
Ekstra geçirmeye geliyorlar. Başka açıklaması yok.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
İstihdam için açılmadığı kesin. Açılsın, icraatlerine bakar, olan bir şeyi eleştiririz hep beraber
-
F54 adlı üyeden alıntı
özel güvenliği unutma bizde sebeblenelim
hahaha haklısın özel güvenlik, kaloriferci, aşçı, vhki, teknik personel, çaycı ve daha bir sürü şey..
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
İstihdam için açılmadığı kesin. Açılsın, icraatlerine bakar, olan bir şeyi eleştiririz hep beraber
Tamamen rant sağlama amaçlı acilir kesinlikle bi işe yaramayacagindan eminim milli savunma bakanligi ya da adalet bakanlığı vb şu an nasıl hiç bir işe yaramiyorsa bu da yaramayacak.
-
fkambay adlı üyeden alıntı
Tamamen rant sağlama amaçlı acilir kesinlikle bi işe yaramayacagindan eminim milli savunma bakanligi ya da adalet bakanlığı vb şu an nasıl hiç bir işe yaramiyorsa bu da yaramayacak.
Yaramıyor mu? Ben işgale başlıyorum o halde
Az silindir, çok iş
-
Mersin İl Temsilcisi
3 tarafı deniz olan ülkemizde denizcilik bakanlığı yok. Aklıma, vizontele tuuba'daki kütüphane müdürü bölümü geldi
[YT]XJpwrO3MjjU[YT][COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:35 ----------
Beceremedim. Biri yardımcı olsun yaa
-
Çorabı bizim egzosa tikayacaklar besbelli ;) hayyyyret edersin ...
-
-
birde kütüphanemiz olsa fena olmazdı.
fkambay adlı üyeden alıntı
piştiii aynı anda nasıl başardık.
-
fatih.met adlı üyeden alıntı
Video bu konuya cuk diye oturmuş. Videodaki kütüphaneyi otomobil, müdürü de bakanlık ile değiştirin, alı size konunun en güzel özeti :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)