Sym için Kartal oto sanayide Altan motora giderdim hala oradaysa işinin ehlidir, tavsiye ederim.
Sym için Kartal oto sanayide Altan motora giderdim hala oradaysa işinin ehlidir, tavsiye ederim.
Teşekkür ederim cevabınız için. Dediğiniz gibi şasi kablolarıyla alakalı bir sorun olabilir çünkü kaza yapmıştım şasi yamulmuştu düzelttirdim sanayide. Ama benim sorunum sizinkinden biraz daha farklı açıkçası. Şöyle ki akü değiştirdim Varta akü aldım 4 gün tek marş çalıştı sonra el marşı çalışmamaya başladı ve uzunlar açıkken korna basmamayada başladı. Bugün kickstart yaptım farlar kapalı şekilde bi 20-25 km falan sürdüm motoru sonra motor kendini güzelce şarj etti ve tek marşta çalışmaya başladı tekrar. Benim sorunumun farla alakalı olduğunu düşünüyorum. Kaza yaptığımda ön farda kırılmıştı çok pahalı olduğu için yan sanayi far aldım. Sanayide farın içindeki ampülü usta yanlışıkla kırdı ve yenisini taktı. Belki güçlü bir ampül taktığı için akü'den çok fazla enerji çekiyor olabilir. Orijinal farımın içindeki ampül hala sağlam onu takacağım öyle deneyeceğim birde. Olmazsa dediğiniz gibi ustaya göstereceğim. Teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)