Sosyal ortam da sürekli karşılaşıyorum umarım doğru değildir arkadaşlar..Yeter artık su kaçırdınız..
Sosyal ortam da sürekli karşılaşıyorum umarım doğru değildir arkadaşlar..Yeter artık su kaçırdınız..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Bu gece yapılmadı ama yapılacak gelecek günlerde belki 8-9 krş indirim sonrası zam yaparlar.
bu hafta gelmez is haftaya gelir ama gelir.
Ben kendimi bildim bileli her şeye bugün olmazsa yarın ama 3 kuruş ama 5 kuruş zam gelir. Onun için bu memlekette şuna şu kadar buna bu kadar zam gelecek demek abesle iştigal. Zam gelecek kardeşim bu gün olmazsa yarın gelecek rahat ol. O zam gelecek.
Rahmetli Kemal Sunal 'ın orta direk şaban filmindeki gibi her gün zam geliyor zaten .siz hala alışmadınız mı 5 kuruş indirim 25 kuruş zam indirdik diyip bir güzel bindiriyorlar
Zam haberlerinin resmi açıklaması püis'in twitter hesabından yapılıyor. Oradan takip edebilirsiniz arkadaşlar.
Allah'ını seven indirim yapmasın ben artık indirime sevinmiyorum peki ya siz ?
Zamsız hayat çok sıkıcı zaten
İleri görüşlü bu kadını tebrik etmek lazım. Aysun Kayacı gibi harcadık kadını beee...
şimdi size evde benzin yapımını öğreteceğim. 2 dönüm arazi satın alıyorsunuz. derince kazdırıyorsunuz. sonra içine kamyon kamyon sakatat, plankton, ağaç kütüğü atıyorsunuz. en son üzerini güzelce kapatıyorsunuz. 100 milyon yıl sonra ev yapımı benzininiz hazır. hayırlı olsun.
"Benzıne soyle 11-12krs yapıstıralım pazartesı." dendı baska bır sıtede
KAMOOONNNN
İyide be hep olan bişey ki. Söylenti denemez.
İndirim olsaydı söylenti olabilirdi.
Alın size bi tez benzin 6 lirayı geçecek.
İddia oynansada şu benzin fiyatlarına voleyi vursak
Aslında şekerin fermantasyonu ile evde Bio-Benzin olarak bilinen Bio-Etanolü üretmek mümkün.Aracınızın yakıt sistemini de E85-E100 kullanacak şekilde modifiye ederseniz gayet te kullanılabilir bir yakıt.Benzin fiyatları bu şekilde artmaya devam ederse şahsen ben ciddi ciddi düşünüyorum.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
http://www.haberturk.com/benzine-zam...793106-ekonomi
Şöyle bir haber var ama..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
45 Litre benzine 150 TL vereceğim ilgimi kaybettim artık bu tip haberlere
2 siyahi vatandaşın fıkrası geldi aklıma. darısı sizlerin başına.
Zaten büyük ihtimal en az 10 kuruş zam gelir. Çünkü mazot peşpeşe 2 defa zam yiyerek 5.20 TL oldu benzin 5.60 TL. Aradaki fark 40 kuruş
arkadaşlar bizler petrol zengini bir ülke değiliz,ekonomi haberlerini de takip etmediğiniz çok açık.
Petrol 70 usd yi vurdu,uyanın artık.
Petrol'un çıkmadığı ve akaryakıtın ucuz olduğu bir tane ülke gösterin.Belki bir,hadi bilemedin 3 veya 5,taş çatlasın 10 ülke vardır.
İsyan iyi değil,Allah şükredenleri mükafatlandırır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)