Mart ayında kıyamet kopacak!
Reklamlar
-
Fiyatlar arttı, yine motosiklet alamadım ama zaten bana fark etmez, daha önce de alamıyordum zaten. Onun için de kıyamet kopmadı. Ayrıca gokten başımıza meteor düşmediği için kıyamet kopmuş sayılmaz. Bunun için fetocusunuz. Inanmazsaniz mevduat cüzdanı göstereyim size.
Ahaha: )) beynim yandı cidden başım dönüyor şu mantiktan) gidip 3 5 bölüm ertuğrul seyredeyim, belki geçer: )
Reklamlar
-
Ercument adlı üyeden alıntı
Haziranda gram altının 180 TL. Olacığını tahmin ediyorum.
Evlenecekleri stres altına sokmuş olurmuyum, tarihte verdim.
Fetöcümüyüm acaba
Tabii ki. Üstüne bir de vatan haini, dış güçlerin ülke içindeki uzantısı, CIA ajanı, İsrail uşağı, ve... Daha ne vardı yahu? Ergün Er. abi bi el atsan? Tek hücreli de diyeyim mi? Acemiyim ben daha... Millet aşağılıyo ama hiç kolay değilmiş AKtrolluk. Burama geldi valla...
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Tabii ki. Üstüne bir de vatan haini, dış güçlerin ülke içindeki uzantısı, CIA ajanı, İsrail uşağı, ve... Daha ne vardı yahu? Ergün Er. abi bi el atsan? Tek hücreli de diyeyim mi? Acemiyim ben daha... Millet aşağılıyo ama hiç kolay değilmiş AKtrolluk. Burama geldi valla...
Peki bir zamanlar dolar 3 lira olunca dolarlarınızı bozdurun diyen biri vardı.
Dolar R4BI4 oldu sesi çıkmıyor. Bunu nasıl izah edebiliriz? Ya da mizah mı edebiliriz?
-
Size tavsiyem ilk önce yazılan yazıları okuyun ondan sonra yorum atın:
1-Ben motosiklet alamamın fetö ile alakası var demedim.Kimden tarih alıyosunda ''mart ayında kıyamet kopacak'' diye başlık atıyosun insanları sitres altına sokuyosun dedim.
2-Ben param olmadığı için motosiklet alamadım demedim.Geçen senede almadım bu senede almıyorum dedim.Bu benim kendi özgür terciğim sizi ilgilendirmez.
3-Bir kişi de demişki.Motosikletle fotoğraf çektirmene izin veririm.Bir gün birisi gelipte senden bişey isterse o zaman konuş yoksa boşa konuşmuş olursun
-
korayuzuner1 adlı üyeden alıntı
Size tavsiyem ilk önce yazılan yazıları okuyun ondan sonra yorum atın:
1-Ben motosiklet alamamın fetö ile alakası var demedim.Kimden tarih alıyosunda ''mart ayında kıyamet kopacak'' diye başlık atıyosun insanları sitres altına sokuyosun dedim.
Bu "Mart ayı" meselesini konu sahibi arkadaş fuar sonrası gelen ilk aydan itibaren zamlar gelecek şeklinde yoruluyor. Neden Ocak, Şubat, Nisan, Mayıs, Haziran değil de "Mart."
Çünkü fuarla birlikte az da olsa bir kıpırdanma oluyor. Firmalar yeni ürünler sunuyor , eski ürünlerin son modellerini tanıtıyor ve haliyle 'damarlı' pardon zamlı fiyatlar oluyor.
Bu fiyatlar da genellikle fuar bitiminden hemen sonraki ay olan "Mart" ayından itibaren başlıyor ve neredeyse her ay 'güncelleniyor.'
Yani bunun kehanetle, dış güçle, onunla bunula falan alakası yok. Keşke siz de okuyup anlasaydınız ilk önce. Durup dururken ortaya bir iddia atılmış değil. Ülke karışsın, insanlar kriz! var zannetsin diye de uğraşılmıyor. ( En azından bu konu için durum bu )
Siz kendi motor alamamanızı fetöye bağlamamış olabilirsiniz ama size göre biraz aykırı ses çıkartanları "fetöcü müsün" diyerek fişlemeye çalıştınız. En azından bunu kabul edin.
-
4-Ben kimseye fötöcü demedim konu başlığı üzerine yorum yaptım. motosiklet alamamamıda fetöye bağlamadım
-
Haklısınız. Siz sadece "polis olsam kulağından tutar fetöcü müsün" diye sorarım dediniz.
Bununla 'fetöcüsün' demek arasında çok fark var. Biz anlayamadık, kusura bakma.
-
oznkrçm adlı üyeden alıntı
Haklısınız. Siz sadece "polis olsam kulağından tutar fetöcü müsün" diye sorarım dediniz.
Bununla 'fetöcüsün' demek arasında çok fark var. Biz anlayamadık, kusura bakma.
5-Evet Fetöcü müsün sözcüğü ile fetöcüsün arasında çok fark var.Önemli değil.
-
'Kinaye' nedir? Bilir misiniz?
-
Arakdaşlar hepinizi seviyorum (Bilirmisin)
-
Ben motosiklet alamamın fetö ile alakası var demedim.Kimden tarih alıyosunda ''mart ayında kıyamet kopacak'' diye başlık atıyosun insanları sitres altına sokuyosun dedim.
Katılıyorum. Şahsen bu başlık açıldığından beri içimde bir sıkıntı bırakmadı peşimi. Tarihler veriliyor falan... Nasıl stres oldum anlatamam.
Şaka şaka. Başlığı okuduktan on dakika sonra unuttum. Forumda her yazılana kafayı takacak olursak... Akıl var mantık var. Yazılan aklınıza yatmadı mı? Gülün geçin o zaman.
Lütfen on dakika sonra bu yazdıklarımı unutun. Aşağıdaki cümleyi de on dakika sonra okuyun.
Ne diyordum, forumda yazılan her kelime çok önemli, forumun her üyesi ayrı değerli benim için.
-
Katılıyorum. Şahsen bu başlık açıldığından beri içimde bir sıkıntı bırakmadı peşimi. Tarihler veriliyor falan... Nasıl stres oldum anlatamam.
Şaka şaka. Başlığı okuduktan on dakika sonra unuttum. Forumda her yazılana kafayı takacak olursak... Akıl var mantık var. Yazılan aklınıza yatmadı mı? Gülün geçin o zaman.
Lütfen on dakika sonra bu yazdıklarımı unutun. Aşağıdaki cümleyi de on dakika sonra okuyun.
Ne diyordum, forumda yazılan her kelime çok önemli, forumun her üyesi ayrı değerli benim için.
Hasmet abi şunlara bişey söyle beni ayıltıp bayıltacaklar
-
Hasmet abi şunlara bişey söyle beni ayıltıp bayıltacaklar
Sana soylesem? Bak bu asagidaki tepki biraz asiri degil mi?
Bak ben durum normal veya değil demedim.Ben almadım almıcamda.Ama mart ayında kıyamet kopacak diye başlık atıp milleti neden stres altına sokuyosunuz.Ben polis olsam bu aradaşı kulağından tutarım sen fetöcümüsün nesin neye göre tarih veriyorsun diye sorarım.
Forumda yazilmis basit bir cumle uzerine teror baglantisi kurmaya ne gerek var?
-
Sana soylesem? Bak bu asagidaki tepki biraz asiri degil mi?
Forumda yazilmis basit bir cumle uzerine teror baglantisi kurmaya ne gerek var?
Haklısın abi bidaha yapmam.
-
kastedilen 2018 yılı mart ayı idiyse kıyamet kopmadı
kaza namazı kılmaktan pontul aşındı, yapmayın böyle
-
Ocak'tan beri başlık gündemde. Şirince muhabbetine döndü bu da. Kopacaksa kopsun artık ya da çıkın bu başlıktan.
-
Aldatıldım. Milletim beni affetsin.
Mayıs ayında olacakmış.
-
başlığı açan arkadaş sağlam bir öngörü sahibi imiş. eylul ayina kadar fiyatlar uçtu. ekim, kasim, aralik nasil olacak kimse bilmiyor!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)