Mart ayında kıyamet kopacak!
Reklamlar
-
korayuzuner1 adlı üyeden alıntı
Mart ayının yarısı bitti sayılır tamam.Şimdilik kıyamet kopmadı tamam.Konuyu takipteyim tamam.Ay sonunda konuyu açanın kulağını çınlatacağım tamam.
geçen sene mt25 bakıyordum. 15.000 lira idi. şu anda sıfırı 23.000 lira olmuş. evet mikrofon sende.
Reklamlar
-
hokahey adlı üyeden alıntı
geçen sene mt25 bakıyordum. 15.000 lira idi. şu anda sıfırı 23.000 lira olmuş. evet mikrofon sende.
Geçen sene mt25 e baktım 15000 görünce almadım bu sene 23000 olmuş yine almıcam.Mikrafonu geri teslim ediyorum.
-
Geçen sene mt25 e baktım 15000 görünce almadım bu sene 23000 olmuş yine almıcam.Mikrafonu geri teslim ediyorum.
sence bu durum normal mi? al mikrofonu al al al. mikrofon yine sende.
-
sence bu durum normal mi? al mikrofonu al al al. mikrofon yine sende.
Bak ben durum normal veya değil demedim.Ben almadım almıcamda.Ama mart ayında kıyamet kopacak diye başlık atıp milleti neden stres altına sokuyosunuz.Ben polis olsam bu aradaşı kulağından tutarım sen fetöcümüsün nesin neye göre tarih veriyorsun diye sorarım.
-
Bak ben durum normal veya değil demedim.Ben almadım almıcamda.Ama mart ayında kıyamet kopacak diye başlık atıp milleti neden stres altına sokuyosunuz.Ben polis olsam bu aradaşı kulağından tutarım sen fetöcümüsün nesin neye göre tarih veriyorsun diye sorarım.
arkadaş burada bir betimleme yapmış. "fiyatlar yükselecek, motorsiklet piyasasi daralacak, yeni motor alamayacaksınız" gibi bir ifade kullanmış.
her önüne gelene fetö'cü muamelesi yapmaktan vazgeçin lütfen. bu hiç sağlıklı bir davranış biçimi değil.
eleştiri geliştirir. eleştiri eksik yanları görme olanağı sağlar. eleştiriden korkmayın. bilâkis, eleştiriye açık olmak gerekiyor.
-
Bende işini yapan bir polis olsam; iftira, zan altına sokma, halkı kışkırtma ve provakasyondan hakkında işlem başlatırım. Senin gibilere çok kızıyorum. İnsan gibi sorunsuzca yaşamak varken ne die Homo-Sapiensler gibi davranma yolunu seçiyorsun? Medeni bir şekilde yaşamak bu kadar mı zor? Geçen sene motor almıyormuş, bu sene de almayacakmış. Umarım hiç alamazsın. Azıttıkça azıtıyorsunuz...
-
Yazma artik deccal pijasayi mahfettin sen bu konuyu actigindan beri piyasa bozuk
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Bende işini yapan bir polis olsam; iftira, zan altına sokma, halkı kışkırtma ve provakasyondan hakkında işlem başlatırım. Senin gibilere çok kızıyorum. İnsan gibi sorunsuzca yaşamak varken ne die Homo-Sapiensler gibi davranma yolunu seçiyorsun? Medeni bir şekilde yaşamak bu kadar mı zor? Geçen sene motor almıyormuş, bu sene de almayacakmış. Umarım hiç alamazsın. Azıttıkça azıtıyorsunuz...
Sana sormam motosiklet alırken merak etme.Senin her tarafın poli s olsa ne olur.Ben İftira atmadım okuma yazman varsa konu başlığına bak.
-
Senin ciddi sorunların var. Ne yazdığından bile haberin yok. Madem ne yazdığını bilmiyorsun, saçma sapan yorumlarda yapma.
Motosiklet alırken de bana sor demedim zaten. Umarım alamazsın dedim. Okuduğunu anlamıyorsun ki yazdığını anlayasın. Eskiden ülkemin güzel insanları derdim ama senin karakterin çirkin.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Senin ciddi sorunların var. Ne yazdığından bile haberin yok. Madem ne yazdığını bilmiyorsun, saçma sapan yorumlarda yapma.
Motosiklet alırken de bana sor demedim zaten. Umarım alamazsın dedim. Okuduğunu anlamıyorsun ki yazdığını anlayasın. Eskiden ülkemin güzel insanları derdim ama senin karakterin çirkin.
Çocuksun belli uğraşamam senle.
-
Düşünemiyorsun! O halde yoksun?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Piyasa öldü,ağlayanı kalmadı.
Fuar son senelerin en vasat fuarlarından biri oldu.
Fiyatlar çıldırdı.
Sym,Kymco gibi markalar ürün gamını daralttı.
Birçok firma model sayısını düşürdü.
Böyle giderse piyasadan çekilmeler bile başlayabilir.
-
Uğur adlı üyeden alıntı
Piyasa öldü,ağlayanı kalmadı.
Fuar son senelerin en vasat fuarlarından biri oldu.
Fiyatlar çıldırdı.
Sym,Kymco gibi markalar ürün gamını daralttı.
Birçok firma model sayısını düşürdü.
Böyle giderse piyasadan çekilmeler bile başlayabilir.
koray için farketmiyor. o nasıl olsa alamıyor, onun için sorun yok. "neden alamıyorum" diye sorsa her şey bir dakikalığına daha güzel olacak.
-
koray için farketmiyor. o nasıl olsa alamıyor, onun için sorun yok. "neden alamıyorum" diye sorsa her şey bir dakikalığına daha güzel olacak.
koray senelerdir forumda motor arıyor siz o arkadaşa takılmayın. motor kullanmaya cesareti yok onun gerisi bahane ben çözdüm onu
-
Haziranda gram altının 180 TL. Olacığını tahmin ediyorum.
Evlenecekleri stres altına sokmuş olurmuyum, tarihte verdim.
Fetöcümüyüm acaba
-
Ercument adlı üyeden alıntı
Haziranda gram altının 180 TL. Olacığını tahmin ediyorum.
Evlenecekleri stres altına sokmuş olurmuyum, tarihte verdim.
Fetöcümüyüm acaba
Tahmin ediyorum yazmışsın.Yazmasaydın yatırım tavsiysi yapmış olurdun.Siz böyle dalga geçin ne kadar cahil olduğunuzu ilerde anlayacaksınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------
ayetlervaray adlı üyeden alıntı
koray senelerdir forumda motor arıyor siz o arkadaşa takılmayın. motor kullanmaya cesareti yok onun gerisi bahane ben çözdüm onu
Bu arkadaşın cesareti de forum sitesinde birileri ile uğraşmak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
Dedimya çocuksun yoksa mevduat cüzdanımı gösterirdim.
-
Koray motorumla fotoğraf çekmene izin veririm. Üzülme
-
ya koray bak milletle billur geçme ayıp oluyor. ben bir senede 8.000 lira zam yiyen motoru alamadığıma yanıyorum; üstelik bu bir sene zarfında maaşıma 50-100 lira civarında bir zam gelmiş; sen burada ben almıyorum diyorsun. neden alamıyorsun diye soruyorum, param var istesem alırım diye cevap atıyorsun. lütfen bizimle billur geçme. bari sus da şurada adam gibi acımızı yaşayalım!
-
Ulen forumu okudukça ne kadar gereksiz insanların oksijen harcadığını , fark ediyorum.
Motosiklet alamamanızın fetö ile alakası yok hadi oldu diyelim fetönün yandaşları hala bu ülkeyi yönetiyor.Sonuçta değişen bişey yok.Bu gün alamayan yarında alamıcak neden mi ?
Dolar 2 liradan 4 liraya yükseldi o yüzden.
Dolar yükselince ne olur?
Herşeyin fiyatı yükselir sayın at kafalı arkadaşım.
Dolar neden yükseldi dersen?
Üretmediğimiz ve üretim yapan her kurumu satan siyasetçilere oy verdiğin için sayın yaprak kafalı arkadaşım.
Örnek mi istiyorsun en yakın örnek : şeker fabrikaları , köprüler , türk Telekom ve daha niceleri.......
-
Kıyamet ekonomik olarak koptu zaten.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)