yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Başkasını bilmem bir gün akşam on sıraları maltepe sahil yolunda araba ile giderken arkamdan bir araba çarptı beni üç elektrik direği mesafesince (150 metre)sürükledi kaç km süratle vurduysa. Meğer iki araba yarışıyormuş beni görünçe makas atmak için hızlanmış diğeri de yol vermiyeçeğim diye hızlanmış makas atamayınca tabi bana çarptı. Benim araba oldu spor araba bagaj ve arka koltuklar yok. İndim aşağı şoktayım. İki dakika içinde maltepedeki bütün polisler geldi 20 veya 30 tane memur belki daha fazla ben şoktayım her yer polis hemen patrona telefon açtım onlarda tesadüf yakında düğündelermiş onlarda geldimi en az elli kişi bunu gören halkta toplandımı oldu bayram yeri.
Patron dedi sen hastaneye git dedim bir şeyim yok olsun ilerde çıkar sen git. Gittim peşimden diğer arabadaki üç kişi geldi sedyeyle biraz önce kaza yerinde gülüşüyorlardı ayakta sapa sağlam hemde sedyeyi polis itiyor. Neyse muayene olduk hepimize sağlam raporu verdiler. Polis attı arabaya beni götürdü Küçükyalı polis karakoluna arkamdan onlarda geldi. İfade odasına aldılar beni (saat gece 02.00 civarı) daha ağzımı açmadım içer de iki polis biri bana nasıl bağırıyor biz seninlemi uğraşaçağız başka işimiz yok mu saat kaç olmuş sayıyor öbürü sessiz gülümsüyor.
Neyse olayı anlatacam öyle olmaz böyle yazılmaz bağırıyor yazdı bir iki satır imzala şunu çık dışarı olmuş gecenin kaçı zaten şoktayım ayakta zor duruyorum attım imzayı dedim ne olursa olsun kapandı olay.
Sonuç yarışan arabalardan birindeki polis memuruymuş. Sonradan fark ettim. Kaza anında aşağı inince kaza yapan diğer arabadakileri bu yönlendiriyordu önümüze kırdı diye hastanede de sedyeyi itenlerden biride buydu. Benim patron memur bey sen niye bunlarla bu kadar ilgileniyorsun deyinçe ortadan kayboldu orada anladım memur olduğunu.