Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motorsikletim vitese atınca durmadan gidiyor

REKLAM ALANI

havalar sogudu. enjeksiyonlu motor kendi devir araligini stop etmeyecek sekilde ayarlar. motorunun rolanti devrinin yuksek olmasinin bir ihtimali de soğuk havalar olma ihtimali yüksek.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    hayret... benimkine de gaz verince eksozdan ses geliyor.
    SRDR KTM 390 bunu beğendi.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    benim drift bile 1 le yarım debriyaj kalkıp gidiyor

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Bak sana tavsiyem elletme motoru. Motorunda bir şey yok. Motordan da anlamıyorsun adam kötü niyetliyse: "bunun g.tüne su kaçmış 250 lira sıkışmış" der kazıklar seni. Bir sıkıntı yok olması gerekeni yapıyor motorun. İstersen akşam benim cbfle video çekiyim. O da viteste iken gazsız fıtı fıtı gider. Ama bi eğim oldu mu stop eder tabi.

Sana tavsiyem araba veya motosikletde hareketi, aktarma, güç organlarını anlatan animasyonlar var. Onları izle youtubedan
    pea ve baykusokan bunu beğendiler.

nat675 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar NS 200
    2017 Ns200 motorumda rölanti sabit 1,5K herzaman. Ama orta sehpadayken vitese atıp debriyajı bıraktığımda 2K devirde çeviriyor motoru. Debriyajı çekince tekrar 1,5K oluyor. Ama bunu sadece orta sehpadayken ve vitesteyken yapıyor.

Orta sehpada müşür falan var sanırım tam bilmiyorum.

Senin motosiklette bu şekikdeyse ve orta sehpada olduğunu düşündüğüm müşüre su kaçtıysa sehpayı açık olarak algılıyor olabilir o yüzdende vitese attığında rölantisi yükseliyor olabilir.

Fikir yürüttüm sadece. Saçmalamışta olabilirim. Belki benim motorda bozuktur.

serconline - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt25 ABS
    Debriyaja basılı vaziyette rolanti kaç devirde ?

Eğer 1500 devirden yukarıdaysa normaldir gitmesi ama 1500devirdeyse bilemeyeceğimmm

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı baykusokan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Debriyajı çektiğim zaman yavaşlıyor devir 1.5-1-7 gibi kalıyor debriyajı tekrar salıyorum gaz vermeden motor 2k devirde sabit gitmeye .
    Sorun yok motosikletinizde.
    baykusokan bunu beğendi.

Motosikleti
    NS 160
    Yardımlarınız için teşekküler bugün tam performans kullandım motor bir değişiklik yoktu debriyaj kısmınıda internetten bakıp kendim birşeyler yapmayı denedim sonra bıraktım öyle bakalım biraz böyle kullanayım bir sıkıntı olmazsa götürmeye gerek yok heralde servise.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)