Motosikletle çekyat taşıyan vatandaş pes dedirtti..
Reklamlar
-
Yalıkavak mahallesinde motosiklet üzerinde çekyat koltuğu taşıyan sürücü vatandaş kamerasına yansıdı. Çekyatı motosikletine yükleyen sürücünün bu tehlikeli hareketi başka bir motosiklet sürücüsü tarafından saniye saniye kaydedildi.
Motosikletine yüklediği koltuğu güçlükle taşımaya çalışan sürücünün tehlikeli yolculuğu ise bu kadarına pes dedirtti. Motosiklet koltuğu yerine çekyatın üzerine oturarak yolculuk yapan sürücü zaman zaman ise kontrolü kaybetti.
Yolda zikzaklar çizerek giden motosikleti güçlükle süren vatandaş kendi tehlikeye atması da dikkatlerden kaçmadı. (İHA)
Kaynak ve video : http://www.mynet.com/haber/ilginc-ha...rtti-3610213-1
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
valla ben artçı taşırken tırsıyorum, bu adamlar neler taşıyor.
-
Yetenek ...
-
Yoksulluk belkide bilemedim şimdi... ;) İmkânsızlık insanlara bazen zor şeyler yaptırabiliyor malesef.
Kudretsiz beyinler, zayıf gözler gerçeği kolayca göremezler. M.KEMAL ATATÜRK.
-
-
30 yıllık döşemeci yim daha ben bile bu kadarına cesaret edemedim
-
Bende bazen kamyonla giremediğim yerlerde çuvalı motora atıp gidiyorum ama bu kadarına cesaret edemem.
-
hazır kanepeyi arkaya etmişken, birkaç tane yolcu atsaydın üstüne bro?
-
Cekyatı transpaletle alıp 5 kişi drift yapmışlığımız var. Tabi o zamanlar liseliydik
-
hokahey adlı üyeden alıntı
hazır kanepeyi arkaya etmişken, birkaç tane yolcu atsaydın üstüne bro?
-
levend84 adlı üyeden alıntı
işte aradığım lezzet buydu. sağol gardaşım.
-
Haberlerde gördüm. Karanlıkta arkadan çekilmisti galiba. Motosikleti arkadan xmax250 ye benzettim. Hangi fukara xmax250 alabilir :D
-
Gördüğüm kadarıyla 200 metre gibi ilçenin varoşlarından çıkıyor. Tarlaların arasından yoluna devam ediyor. Karşısına oto değil bir motosiklet çıksalnız
işi çok zor . Yalnız pek de kimseyi tehlikeye atmamış. Demek ki yolunun durumunu iyi biliyor. Esenliklerle.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)