Var mı arkadaşlar? Sitenin arama kısmında sorun var sanırım, arama yapamıyorum. O yüzden başlık açtım hem de güncel bir konu olur.
Bütçem 1000 liraya kadar ama fiyat performans ürünleri önceliğimdir.
Var mı arkadaşlar? Sitenin arama kısmında sorun var sanırım, arama yapamıyorum. O yüzden başlık açtım hem de güncel bir konu olur.
Bütçem 1000 liraya kadar ama fiyat performans ürünleri önceliğimdir.
yer çekimsiz ortamda muz yiyim ama çilek tadı gelsin.
Ahahaha. Bu espriye gönderme maksadıyla bu başlığı seçmiştim zaten.
Yok mu yani şimdi? :(
Peki, "ayakta varmış gibi ama vites geçişlerinde 500 kalori harcatmayan, mümkünse gore-tex, level 2 korumalı" desem?
Hayatımda hiç kullanma fırsatım olmadı lakin Pumanın ve sidi'nin botlarının görüntüsü çok hoş. Pumanın çok rahat olduğunuda bi kaç sayfada okumuştum. Muzla çileğin arasındaki ilişkiyi bilemicemde en azından bi çöpsüz üzüm tadı vardır bundada
Ben su geçirenini kullanıyorum memnunum.
https://www.motoin.de/Clothing/Boots...ts::18198.html
Bot arayan herkese TCX tavsiye ederim.
Fiyat - performans açısından bence iyi yerdedir.
Ucuz sayılmaz, ama aşırı pahalı da değil.
600 - 1000 TL aralığında bütçeye göre bulunabilir.
Dainese Freeland Gore-Tex
Ben bunu kullanıyorum yaz-kış, oldukça rahat. İstanbul'daysan Feyizoğu veya Mototaş'da deneyebilirsin, farklı mağazalarda da vardır. Fiyatı 1000 liranın üzerinde, ama birçok yer nakitte %10 indirim yapıyor.
Çok şiddetli yağmurlarda da kullandım, sadece su derinliği bot boyunu aştığından üstten su aldı :D
Koruması EN 13634:2015 Level 1-2-1
Rahat motosiklet botu bulmak zor oldu benim için. Buyrun:
Fiyatı $250. Membranli, su geçirmez. Sertifikalı korumaları var, ama profesyonel botlar düzeyinde de değil. Ancak tüm gün ayağınızda gezebileceğiniz bir ayakkabı.
BMW riding sneakers dry
Bağcıklı ama yandan fermuarlı olduğu için giyip çıkarmasi kolay.
bmw botu nu satan varsa 250 bakit
Motosiklet çizmesi yuruyus yapmak icin degil o konuda yokmuş hissini vermesini beklemek yanliş olur.
Benim cizmem alpinestars smx6 waterproof. 2 sene önce aldim. Ilk giydigimde bikacgun yurumekte ve kullanmakta zorlandim daha once cizme kullanmadigim icin. Lakin 2 senedir kullaniyorum cok memnunum alisinca gayet rahat oluyor. Gayette saglam hissi veriyor, kaza yapip test etmedim ama :D
Ben 1.500tl civarina almistim ama benimki biraz pahaliya geldi galiba cunku ayagima göre numara yoktu. Magaza araciligiyla yurtdisindan getirtmiştim. Erkek icin numara bulursunuz muhtemelen. Guncel fiyatlarini bilmiyorum.
F/P olarak YDS diablo gtx 11.0 öneririm. 3 yıldır şehir içinde dahi giyiyorum. Çok yakışıklı değil ama piyasadaki diğer muadillerinden daha güzel görüntüsü var. Su geçirmiyor, bilek ve kaval kemiği kouryor. Gün içerisinde yarım saat kadar yürüyüş de yapıyorum rahatsız etmiyor. Fiyatına göre başarılı ürün. ha paran varsa git 1500-2000 TL'ye Alpinestars, Dainese al tabi.
ben şundan kullanıyorum;
yürüyemezsin, emeklemek daha kolay.
vitesi ararken ayağın debriyaja kadar gidebilir. his yok denecek kadar az.
tabanın tam ortası kaygan yüzey. pegler metal ise fena sıçtınız. zaman zaman bale yaptırıyor peg üstünde.
fiyatı da çin malı scooter bandında.
Hem ayranim dökülmesin,hemde işim görülsün diyorsan.
Yds taktik botlari hafif olur,işini görebilir.tabi tcx vb.markalar gibi koruma özelligi olmayabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)