YDS için mağazada deneme şansın var, Ankara' da Ankamall de denemiştim numarasını, daha farklı modellere baktıktan sonra internetten vermiştim siparişi. Denemeden almayın bence. Bi giy hocam yürü 1-2 dk. Mümkünse motosiklet kullanırken giydiğin pantolon/kot ile dene. YDS' de normal ayakkabıda giydiğim numarayı giyiyorum. Racing bir bot değil, touring tarzı ama fiyatına göre uygun olduğu için tercih ettim. 3-4 derecelerde, sağanak yağışlarda motor kullandım, su geçirmez olduğundan eminim. Bir sorun yaşarsan fabrikasına ulaşman kolay. İthal üründe sorun yaşarsan servise vereceksin ve servis onu yurtdışında fabrikaya mı gönderecek, tamirciye mi yaptıracak, bi ay botsuz mu kalacaksın bilemiyorsun. İstanbulda da Karaköy' de mağazası var, oradan da deneyebilirsin. Daha kısa bot düşünüyorsan da diablo gtx 7 (yanlış hatırlamıyorsam) gibi bir modeli vardı daha uygun fiyatı.
Motorda kullanırken ilk başlarda his kaybı yaşayabilirsin,vitesin geçip geçmediğini anlayamayabiliyorsun. Ama alıştıktan sonra spor ayakkabı ile motor kullanmak hem güvensiz hissettiriyor hem de vites geçişlerinde daha yumuşak davranınca viteslerde geçmeme gibi sorunlar yaşıyordum.
Yokuş yukarı bir ara yolda önümdeki tırın vitesi geçmeyince birden durduğu anda ben de vites düşüremedim ve olduğum yerde devrildim. Koruma takozu botun ucuna denk geldi. Tüm motorun ağırlığı bota bindi. Ayağımda sıradan ayakkabı olsaydı büyük ihtimalle parmak kemiklerim kırılırdı ama en ufak bir ağrı sızı olmadan atlattım bu olayı. Şaka bi yana komik olmuştu, yerde yatıyorum sırtımda sırt çantası, ayağı kalkamıyorum motor ayağımın üzerinde; motoru kaldıramıyorum ayağım altında, hayatta en çaresiz kaldığım anlardan biriydi